Zábavného rautu s dobrým jídlem a pitím, po úspěšné první části nového fotbalového ročníku krajského přeboru, se zúčastnili hráči fotbalového A- mužstva TJ Doksy se svými drahými polovičkami.

Po podzimu plném fotbalu přišel na řadu další sport. Večírek si vylepšili hodnotným turnajem v kuželkách. Není důležité kdo vyhrál, ale bylo velmi příjemné, že si všichni zahráli a výtečně se bavili.

Na poslední měsíc v roce připravil trenér Michael Šimek další sportovní akci. Na zimním stadionu ve Varnsdorfu si borci z Doks zahráli hokej. Asi by se nikdo nevešel do sestavy extraligového hokejového mužstva, ale chuť do hry a nasazení určitě nechybělo.

„Závěr přechodného období byl optimální. Ukončili jsme poměrně úspěšný podzim a popřáli jsme si hezké svátky" řekl trenér Michael Šimek.

K příjemné atmosféře přispěl v rozhodcovském dresu a upoutal pozornost svým bruslařským uměním manažer týmu Martin Jurčik.

Nejstarší hráč, gólman Martin Kotyk (44) k tomu řekl: „Na bruslích jsem nestál dvacet let. Bylo to super. Pod novým trenérem je tady dobrá parta a dobré zázemí." A jak dlouho by chtěla brankářská jednička v Doksech ještě hrát? „Pokud zdraví dovolí, tak bych chtěl zkusit padesátku."

Po zápase byl trenér Šimek spokojen, že se nikdo nezranil, že kluci hráli ohleduplně a zodpovědně a že si to prostě všichni užili.

Benjamínek mužstva Ondřej Brodský (16) se usmíval: „Hokej moc neumím a bruslení mi také ještě nejde, ale je to bezvadný a moc mě to baví. Parta je výborná."

A-tým Doks začne s přípravou na jarní boje v polovině ledna a zúčastní se zimního turnaje v Děčíně.

Vladimír Černý