FK Česká Lípa B
Tatran Habartice 0:2 (0:2)

Úvod utkání nenasvědčoval, že domácí odejdou ze hřiště poraženi. Prvních patnáct minut jasně hosty přehráli a čekalo se jen, kdy padne první gól. Opak byl pravdou. Ve 20. minutě rozehrál trestný kop Závěta do vápna, kde si domácí nepohlídali Potoče a ten hlavou překonal gólmana Meiera – 0:1. O tři minuty později zmařil svoji šanci Fulier, když hlavičkoval těsně nad branku hostí po centru z rohového kopu Čonky.
Tvrdý úder domácí dostali ve 33. minutě v podobě druhého gólu, který zařídil Čumpl, když obešel českolipského obránce a šel sám na gólmana, kterého obstřelil – 0:2.
Ve zbytku utkání se domácí snažili o zvrácení skóre na svoji stranu, ale chyběl jim klid v zakončení a hlavně obrana hostí fungovala bez chyb.
Branky: 20. Potoč, 33. Čumpl. Rozhodčí Hanyk, ŽK 1:2, diváků 95.
Sestava Č. Lípy: Meier – Král, Slipčenko M., Fulier (86. Vokoun), Dušánek – Soukup P. (68. Burian), Horáček, Soukup M., Slipčenko R. – Čonka (81. Hajdo ), Půlpán.
Vedoucí mužstva Miroslav Dalík po utkání řekl: „Tento zápas jsme si prohráli sami. Chyběl pohyb bez míče, přesnost při přihrávkách a střelba ze střední vzdálenosti. Co je to platné, že máme více ze hry, když v útoku jsme byli bezzubí. Zklamal mě přístup některých hráčů k zápasu, co je platné, že chodíme třikrát týdně trénovat, když to není vidět při utkání.“