Bílý Kostel – Doksy 2:2 (2:1)

Domácí vedli brankou Resla, ale náladu jim pokazil David Bečvařík, když vzápětí kontroval z přesného centru Kukly. Na rozbahněném terénu se domácí pohybovali lépe, vytvořili si menší převahu a pak přišel gól pro fotbalové gurmány. Po trestném kopu z osmnácti metrů skóroval parádním kopem do šibenice domácí Tomáš Janáček.

Pak trochu přitlačily Doksy, šance byly, ale nenašel se nikdo, kdo by se trefil do domácí branky.
Nástup do druhé poloviny se povedl hostům a po šesti minutách propasíroval balón za záda Svobody Mirek Kukla, to když po pravé straně proběhl Matěj Šimon, od brankové čáry přistrčil míč na Kuklu a jeho střela zblízka znamenala vyrovnání na 2:2.
Asistent trenéra domácích Roman Janáček po utkání přiznal: „V prvním poločase jsme vytěžili, co jsme mohli. Doksy mají mladý a běhavý tým a možná, že je zaskočilo menší hřiště. Byl to vyrovnaný zápas."
Kouč Michael Šimek (Doksy) konstatoval: „Soupeři jsme darovali dvě branky a bylo důležité, že jsme vyrovnali. Za výkon v druhé půli jsme si zasloužili vyhrát."

Branky: 11. Resl Jakub, 26. Janáček Tomáš – 13. Bečvařík David, 51. Kukla Miroslav. Rozhodčí: Nešněra , ŽK: 1:4. Diváků: 80.
Doksy: Kotyk – Vaňátko Michal, Šesták, Válek, Kulha, Bečvařík David, Picek, Šimon Matěj, Šťastný, Kukla, Vaňátko Martin – Záleský, Jantač.

Další zástupce českolipského okresu nejvyšší krajské soutěže ze Skalice předvedl proti vedoucímu Mšenu parádní a bojovný výkon. Lídru tabulky vstřelil čtyři góly, bohužel šest jich inkasoval. "Byl to krásný fotbal, hrálo se oboustranně útočně nahoru - dolů. Rozhodně jsme nezklamali," svěřil se skalický fanoušek Jiří Horník. 

Skalice – Mšeno 4:6 (2:3)

Branky: 6. a 83. (pen.) Martínek, 26. a 71. Lebruška – 25., 37., 39. a 88. Krejčík, 47. Jiroušek, 67. Štemberk. Rozhodčí: Nádeník, ŽK: 1:2. Diváků: 150.
Skalice: Osmančík – Stejskal, Kliment, Havlásek, Demke, Švec, Bezouška, Martínek, Otta, Lebruška, Kraus.

Autoři: Vladimír Černý, Radek Valenta