Ze sedmi střel na bránu Martina Kotyka čtyřikrát skórovala, zato Doksy se neprosadily ani jednou. „Chybí nám správný bombér, který by se střelecky prosadil," krčil rameny dokský kouč Vinš. „Jinak jsme ale měli míč mnohem častěji na svých kopačkách, hlavně ve druhém poločase se hrálo na jednu branku, ale balóny nám lítaly všude možně, jen ne do bělské sítě," doplnil.

Bělá p. B. - Doksy 4:0 (2:0)

Od začátku měli otěže zápasu ve svých rukou hráči od Máchova jezera, kteří však naráželi na dobře organizovanou obranu Bělé. „Doksy nás fyzicky i herně přehrávaly, ale my jsme hráli poctivě zezadu a nikam se moc nehnali," přiznalJiří Barvíř, asistent trenéra bělského celku. Dokští inkasovali první branku po hrubce stoperské dvojice a za pět minut dostali druhou z rychlého brejku.

Druhý poločas byl opět v režii Doks, ovšem bez efektu, naopak Bělští předvedli dokonalou potenci a dalšími dvěma trefami stanovili na konečných a pro Doksy dost krutých 4:0.

„Utkání svůj účel určitě splnilo. Pravdou je, že jsme také vyrobili několik chyb a že soupeř na tom byl fyzicky lépe, ale před naší bránou se neprosadil," konstatoval Barvíř.

Branky: Tomíček 2, Fišer, Slobodzian.

Bělá: Bahník - Kühnel, Tůma, Vele, Hodovanec, Toman, Slobodzian, Řehořek, Vrabec, Holický, Tomíček (Fišer, Dlask, Hodboď). Trenér Martin Toman, asistent Jiří Barvíř.

Doksy: Kotyk - Šťastný, Vágner, Stejskal, Vacek O., Vacek J., Jurčik, Kolařík, Kulha, Vaňátko Michal, Vaňátko Martin, Jakša, Šimon, Záleský. Trenér Josef Vinš, asistent Hynek Folbrecht.