Českolipští fotbalisté sehráli přípravné utkání s libereckým starším dorostem, účastníkem dorostenecké ligy, hrálo se na umělé trávě u Nisy.
Sn. Liberec – FK Č. Lípa 2:1 (0:1)
První poločas vyzněl lépe pro lídra krajského přeboru. Ve 13. minutě se po Leitnerově trestném kopu k míči dostal Hapiák a přízemní střelou s tečí domácího obránce poslal Lípu do vedení – 0:1. Poté mohl skóre zvýšit Leitner, jenže jeho střela z trestného kopu orazítkovala levou spojnici domácí branky. Po půl hodině hry zahodil svoji šanci Brož, v sólovém nájezdu jej gólman vytlačil mimo střelecký úhel a ten se s míčem dostal za brankovou čáru. V následujících minutách se blýskl svým zákrokem Dvořák, když se do šance dostal jeden z libereckých útočníků.
V úvodu II. půle mohl skóre zvýšit Rašín, který z úhlu vystřelil, ale gólman Metelica byl na místě. Poté zahodil svoji šanci Horáček, když po úniku chtěl přehodit gólmana, ale mířil vedle. V 56. min. se blýskl Řezáč, když bravurně vychytal střelu Štíchy. Domácí dorostenci se vyrovnání dočkali v 61. minutě po chybě Čonky, který po zpracování přihrál Mikešovi a ten toho využil – 1:1. Utkání rozhodl liberecký Vojta, když si naběhl na centr z trestného kopu Vojtíška a hlavou poslal míč za záda českolipského gólmana – 2:1. V závěru mohl skóre srovnat Leitner, ale mířil pouze do břevna, od kterého se míč odrazil před brankovou čáru a domácí obránci jej poslali do bezpečí.
Sestava: Dvořák (46. Řezáč) – Pohorský, Silný, Rataj, Michalina – Rašín, Hapiák, Brož, Buryánek, Leitner, Hanoušek (Půlpán, Čonka, Horáček, Soukup Milan).⋌