Po dvouch výsledkově nadějných utkáních přišla krutá porážka v Semilech 6:3 (3:1).
„Utkání jsme si prohráli především v I. poločase, kdy jsme byli málo aktivní, chyběla bojovnost, neměli jsme odražené míče a udělali jsme spoustu nevynucených chyb. Nedokázali jsme herně navázat na poslední dvě utkání. Po důrazné domluvě v kabině se naše hra výrazně zlepšila a i v deseti jsme Semily přehrávali (Brankář Špaček byl ve 48. minutě vyloučen). Mrzí mě odmávaný ofsajd Polákovi za stavu 4:3, který evidentně nebyl a z následného protiútoku jsme inkasovali pátý gól. Poté jsme trefili tyč a neproměnili další slibnou šanci a v nastaveném čase dostali šestý gól.
Za druhý poločas musím hráče pochválit, a i když to podle konečného výsledku nevypadá, bylo utkání až do samého závěru otevřené. Kluci se rvali o bod, udělali pro to maximum, ale v závěru nám už chyběly síly.
Rozhodčím nechci sahat do svědomí, ale všiml jsem si, že v poslední době se domácí tým proti nám snaží udělat maximum pro úspěch, neboť následující utkání hrají v České Lípě proti lídrovi soutěže. Dnes jsem viděl několik sporných momentů, jako již zmiňovaný odmávaný ofsajd Poláka nebo naopak neodmávaný dvoumetrový ofsajd domácích za stavu 1:0 a i před vyloučením Špačka neodpískaný evidentní faul na Fehera. Pořád ale platí, že jsme si utkání prohráli sami. Tímto pro mě Semily končí, a teď se musíme důkladně připravit na Vratislavice, proti kterým chceme doma získat tři body. Jiný cíl nemáme.“
Branky hostí: 22. (pen) a 67. Polák, 78. Moučka.
Mimoň: Špaček – Miler (46. Janoušek, 48. Matušek), polák, Feher, Mikloda – Novotný, Šesták, Eichler (87. Kasal), Moučka – Bártl, Holas.

Další zprávy z regionu najdete zde