Na škvárové hřiště u Ploučnice si pozvala českolipská fotbalová rezerva mužstvo trenéra Martina Hapiáka SK Sosnovou, účastníka okresní soutěže III. třídy. Stav hrací plochy ovlivnilo noční mrazivé počasí.

FK Česká Lípa B – SK Sosnová 0:0
Na začátku utkání se hrálo převážně o střed pole, bez šancí na obou stranách. Hosté přijeli z předměstí České Lípy s taktikou co nejdéle udržet bezgólový stav, což se jim podařilo až do konce zápasu. Českolipská rezerva hrála převážně do plných a neporadila si s dobře chytajícím Michalem Valentou, jenž zlikvidoval nebezpečné střely domácích hráčů. Hosté v průběhu utkání několikrát zahrozili, ale Máru Buriana v brance rezervy nepřekvapili. Burian zastoupil nepřítomné gólmany. Fišer je v trestu a zatím se nezapojil do přípravy, stejně jako Olda Meier, který přislíbil, že se zapojí , ale zatím se tak nestalo. Trenér Josef Řezáč k tomu řekl : „ S Fišerem nepočítáme, jelikož se nezapojil do zimní přípravy i vzhledem k jeho trvajícímu trestu, který mu končí koncem dubna. Co se týče Oldy, je škoda, že se dosud neukázal. Určitě by nám jeho zkušenosti přišli vhod.“
Českolipské rezervě se nedařila hra v záložní řadě, nedůsledně přistupovala k soupeři, byla bez pohybu a vázla jí přesná přihrávka. Místo toho se snažila přenášet hru vysokými a dlouhými kopy, které hosté bez problémů likvidovali. „ Hráči nedodrželi taktické pokyny, které jsme si řekli v kabině. Namísto přihrávek po zemi jsme se snažili o dlouhé a zcela zbytečné centry“, dodal Řezáč.
Druhou půli zápasu ovlivnil lepší fyzický fond domácích hráčů. Sice se dostali do řady šancí, ale chyběla jim potřebná přesnost a klid v zakončení. Ostatní příležitosti likvidoval gólman Valenta. „ Hosté hráli ze zajištěné obrany a spoléhali na brejky. My jsme se s tímto nedokázali vypořádat. Kluci se pouštěli do zbytečných kliček, drželi dlouho míč a pak je ztráceli. Čím víc se blížil závěr utkání, tím se hostující mužstvo více burcovalo k udržení bezgólového stavu, což se jim povedlo. Závěrem bych chtěl říct, že i velká mužstva si nedokážou poradit s houževnatou obranou. My máme ještě dost času, abychom se herně zlepšili.“
Rozhodčí Zdeněk Marek

Sestavy :

FK Česká Lípa B : Burian – Král, Fulier, Dušánek,Zelinka D. – Soukup P., Soukup M., Louda, Zelinka L. – Čonka, Svoboda ( Fiala, Koštiál, Hajdo ).


SK Sosnová : Valenta – France, Pulo, Halgaš, Řeháček, Konečný, Gavlík, Puhlovský, Kodera, Koutný, Řehák ( Hanuš, Duda, Valášek, Střelec, Šuster ).