Už jen dvě kola zbývají do konce fotbalového turnaje Jakub Cup v Novém Boru, kde se na umělé trávě odehrály další zápasy.
„Nepřijemné vichřice, deště a krup si „užili“ všichni aktéři, ale ten, kdo nejvíc a skutečně k nezávidění, to byli rozhodčí Bitala, Böhme, Klimpt, Mengr, Král a Ujka. Za to si zaslouží poděkování a opravdové uznání,“ poznamenal sekretář pořádajícího oddílu Jiří Obrovský.

N. Bor dor. – Č. Lípa dor. 2:1 (1:1)
Už v 11. min. po kombinaci Šlajse a Ludmily přišla přihrávka na volného Třešňáka a ten zajistil vedení domácích 1:0. Pět minut před pauzou srovnala Č. Lípa z pokutového kopu a do druhé půle nastoupila obě mužstva s přáním strhnout výsledek na svoji stranu, což se nakonec podařilo N. Boru. V 79. min. střelu Třešňáka brankář vyrazil na volného Kouřila a ten hlavičkou do prázdné branky rozhodl – 2:1. Rozhodčí Bitala.
Sestava N. Boru: Blumentritt Dan, Blumentritt Ivo – Coufal, Bouchal, Mrhač, Kořínek – Kouřil (Dvorský), Ludmila, Knespl, Šlajs – Třešňák, Stejskal (Kozák). Trenér Jiří Suchopárek.

K. Šenov – Šluknov 1:7 (0:1)
Šenov s favoritem ze Šluknova hrál první poločas zcela vyrovnaný fotbal. A bylo škoda, že v 8. minutě inkasoval po zbytečném zaváhání. Druhý gól zápasu padl až v 60. minutě hlavou (0:2) a v 64. to bylo o tři branky. Šenovští deset minut před koncem korigovali na 1:3, začali více útočit, ale hrubě zapomínali na obranu, a tak odešli ze hřiště s debaklem 1:7. Rozhodčí Mengr.

Stružnice – Dubice 1:1 (1:0)
Do vedení šla Stružnice po zahraném trestném kopu z 20 metrů. Dubice měla častěji míč na svých kopačkách, jenže do šancí se dostala minimálně. Spartak se dočkal až v závěru, když vyrovnal po rohovém kopu – 1:1.

N. Oldřichov – Františkov 0:1 (0:1)
Zápas rozhodla 35. minuta: rychlý průnik po křídle, Svoboda míč před vápnem zasekl a pohotovou přihrávku přeměnil ve střelu Velecký. Ve druhém poločase, zejména v samotném závěru měl Oldřichov více ze hry a několik šancí, ale nevyužil je. Rozhodčí Král.

Tuhaň – Jestřebí 0:4 (0:4)
Jestřebí dalo všechny góly už v I. půli a v dalším průběhu si náskok pohlídalo. Rozhodčí Bitala.

Č. Lípa – Františkov 2:0 (0:0)
Českolipská rezerva v dohrávce zastoupila starší dorost. V 5. minutě zahrozil Fulier, jehož střela prolétla vedle branky, po něm zahodil šanci Čonka. Do druhé půle udělali trenéři několik změn v sestavě, hra se zlepšila, ale gólu se Lípa dočkala až v 73. minutě, kdy Louda zužitkoval hlavou centr od Krále. Účet uzavřel v 84. min. Lukáš Zelinka – 2:0. Rozhodčí Ujka.
Sestava Č. Lípy: Pavlíček – Král, Slipčenko M., Fulier, Vokoun – Čonka, Burián, Soukup M., Soukup P., – Koštial, Svoboda ( Louda, Dušánek, Zelinka D., Zelinka L.)