Bukovany – Arsenal Č. Lípa B
0:3 (0:2)

V 8. minutě domácí Bárta zatáhl míč po levé straně, odcentroval před branku, kde se snažil skluzem dopravit míč do českolipské svatyně Valta, jenže byl krátký. O dvě minuty později si našlápl ke gólové střele českolipský Koštial, když z 20 metrů poslal balón k pravé tyči Podešvovy branky – 0:1. V 18. minutě nejprve vystřelil z hranice vápna Mikysa, Podešva jeho střelu vyrazil ke Koštialovi a ten přízemní střelou zvýšila na 0:2. O dvě minuty později zahrozili domácí. Na Samkův roh se snažil dostat jeden z útočníků, jenže v poslední chvíli zasáhl Kolegar, když poslal hlavou míč do bezpečí. Největší šanci domácích měl Jeřábek, který se dostal až před gólmana, kterého neprostřelil.

Do 2. poločasu domácí zvýšili na důrazu a utkání se vyrovnalo. I když ve 47. minutě zahrozila Lípa. Fulier rozehrál přímý kop do vápna, kde našel Koštiala, jenže tentokrát jeho hlavičku Podešva zlikvidoval. Domácí se snažili o snížení, vytvořili si tlak, ale gólu se nedočkali. Druhou největší šanci měl Krok, jenže jeho tvrdou střelu vykopl se štěstím z malého vápna Kolegar. V 75. přišla pro domácí pohroma. V době největšího tlaku se hosté dostali před jejich branku, kde na druhý pokus skóroval Havlásek – 0:3. Domácí se snažili, jenže Metelka v brance čaroval. Za zmínku stojí akce Bárty, který v 90. minutě pálil k tyči, ale Metelka míč vytáhl na roh.

Branky: 10. a 18. Koštial, 75. Havlásek. Rozhodčí Poschko, ŽK 1:3, diváků 60.
Česká Lípa B: Metelka – Pohorský, Kolegar, Fulier, Malinský (55. Jantač) – Havlásek, Kovařík, Půlpán, Mikysa – Koštial (62. Král), Burian (46. Žárský).
Bukovany: Podešva – Hovorka, Valta, Jindra (55. Prýš), Svoboda, Jeřábek, Ujka J., Samek (70. Hanykýř), Hlubuček (36. Vetešník ), Krok, Bárta.

Ohlasy trenérů

Bohuslav Najman: „ Na velmi těžkém terénu, hlavně v první půli, jsme předvedli dobrý výkon, korunovaný dvěma góly. Ve druhém poločase domácí přidali na důrazu, ale do žádné větší šance jsme je nepustili a přidáním další branky jsme utkání dovedli do vítězného konce. Všem hráčům tímto děkuji za zodpovědný výkon.“
Jakub Ujka: „Především jsme to Lípě usnadnili, že jsme nedali góly. Kdybychom dali v úvodu ze dvou šancí gól, utkání by se vyvíjelo jinak. Lípa vyhrála zaslouženě, víc kombinovala a byla v koncovce přesnější.“