„Věděli jsme, že nováček soutěže nemá žádný bod a bude chtít doma zabrat. Nicméně jsme do Rynoltic přijeli v každém případě vyhrát. Bohužel to nevyšlo,“ litoval po zápase trenér Starých Splavů Kamil Šourek.

Rynoltice – St. Splavy 3:3 (1:2)

Začátek utkání se hostům povedl. Brzy získali vedení po akci Maška, který utekl domácí obraně a odcentroval přesně na hlavu Pergla. Splavský útočník nedal domácímu brankáři šanci – 0:1. Podobnou akcí ale Rynoltice dokázaly brzy odpovědět. Ve 23. minutě se nedohodl brankář Halgaš s obranou a bylo srovnáno.
Halgaš napravil chybu hostů ve 32. minutě, když vykopl od brány míč až k rychlonohému Perglovi, který překopl brankáře domácích – 1:2. Až do přestávky byla hra nadále poměrně vyrovnaná. Rynoltice sice měly více šancí, ale Splavy působily fotbalovějším dojmem.

V druhé půli aktivita Starých Splavů opadla a ke slovu se dostaly opět Rynoltice. K překvapení všech přítomných skončil za zády Halgaše dalekonosný centr od postraní lajny. Splavský gólman na něj nedosáhl. Vrcholem zmaru hostů byl další gól Rynoltic. Jen za cenu faulu totiž museli zastavit únik jednoho z domácích útočníků. Následovala penalta a otočení skóre na 3:2.
Starým Splavům se ale podařilo nepříznivý stav nakonec přece jen zmírnit. O dvě minuty později Mašek obešel 3 hráče a podél gólmana poslal míč do sítě. „Dohrávali jsme trochu v křeči. Až moc jsme se snažili, z čehož pramenila nervozita,“ řekl po utkání kouč Šourek a na závěr dodal: „Není to z naší strany pořád ono. Pořád ještě nejsme kvůli zraněním kompletní a do Rynoltic jsme přijeli jen s 12 hráči.“