Domácí tým si tímto vítězstvím na 99 % zachoval účast na příští sezonu. To Skalice bude muset o setrvání v Krajském přeboru nadále bojovat.


Vratislavice – Skalice 3:2 (0:1)


Skalice začala toto utkání aktivně. V desáté minutě se dostal do první velké šance Hanoušek, když šel sám na brankáře, ale zatím úspěšný nebyl.
Přesnější mušku našel o deset minut později, kdy už se mu povedlo domácího bránkáře obstřelit – 0:1.
Do konce poločasu ještě přišla jedna velká šance hostí, když Gabriel po dlouhém autovém vhazování Horyny jen těsně minul branku.
Ve druhém poločase utkání, které se hrálo na těžkém, bahnitém terénu, se hosté už moc do šancí nedostávali. Naopak začal úřadovat vratislavický Leitner, kterému se povedlo dát tři branky!
První padla, když zblízka prostřelil brankáře. Při druhé si šikovně vyskočil mezi dvěma bránícími hráči a hlavou otočil skóre. Ke třetímu gólu se dostal, když se k němu vrátil odražený míč a on k tyči zavěsil na 3:1.
Hostům se už jen podařilo snížit v 90. minutě na těsných 3:2 Hanouškem.
Skalice: Svoboda – Knytl, Vohnoutka, Gabriel, Aust (Janda) – Baťka, Heřmánek, Winzig (Hlavinka), Horyna – Kazan, Hanoušek. Trenér Vladimír Jeníček.
Skalice je v tuto chvíli na 12. místě s tříbodovým odstupem od posledního Železného Brodu. Navíc má ještě k dobru dohrávané utkání v Sedmihorkách.
V příštím kole se Skalice střetne doma s Hrádkem nad Nisou, který je na tom bodově stejně jako Skalice. Takže se dá říci, že to je tzv. zápas o šest bodů.