Utkání proti Tuhani (okresní soutěž) se hrálo na pažitu ve Starých Splavech za stálé herní převahy domácího týmu. První branka padla až ve 40. min., kdy přesnou přihrávku Jakuba Šimona zpracoval David Skála a nastalou situaci dobře vyřešil 1:0. Za necelé dvě minuty tentýž hráč po samostatné akci uzavřel skóre prvního poločasu na 2:0.

Ve 48. min. utekl Jiří Prskavec a gólově zakončoval Jakub Šimon 3:0. V 51. min. po dorážce zvýšil na 4:0 Jakub Beránek.

Domácí měli kvalitu v útočné fázi a hosté nestačili bránit. Když hoši z Tuhaně nebezpečně zaútočili, nenašel se v jejich řadách střelec. Poté domácí polevili a ke slovu se dostali hosté. Po faulu ve vápně si postavil míč na penaltový puntík Radek Chlumecký a nedal Halgašovi šanci 4:1.

Po této brance domácí opět začali hrát a na další góly se dlouho nečekalo: v 68. min. dosáhl David Skála hattricku a skóre změnil na 5:1 . V 75. po několika nastřelených tyčích rozvlnil síť kapitán Roman Švarc a za pět minut po samostatné akci dal už na 7:1 Honza Doubrava. Poslední gól zápasu vsítil pět minut před koncem Jakub Beránek 8:1.

Na hostech z Tuhaně byla vidět nerozehranost, kondičně musí přidat, ale i přes slabší výkon zanechali ve Starých Splavech sympatický dojem. Hra domácích se nesla v duchu přípravy a jistě je co vylepšovat.

Doksy B/ St. Splavy - Tuhaň 8:1 (2:0)

Branky: 40., 42. a 68. David Skála, 51. a 85. Jakub Beránek, 48. Jakub Šimon, 75. Roman Švarc, 80. Jan Doubrava 62. Radek Chlumecký.

Doksy B/ St. Splavy: Jaroslav Halgaš - Martin Vidner, Lukáš Bartoň, Jan Doubrava, Martin Horčík, Petr Jantač, Jiří Prskavec, Roman Švarc, Martin Jakša, David Skála, Jakub Beránek (Tomáš Jurčik, Jakub Šimon). Trenér Vladislav Chmela.

Autor: Vladimír Černý