„Tento gól daruji své snoubence," řekl šťastným hlasem po zápase českolipský stoper a pilíř obrany Pavel Patka (na snímku).

„Před zápasem jsem slíbil snoubence, že dám gól, a to jsem splnil. Jsem za to šťastný. Bylo to první utkání sezony, zápas s Hlavicí byl těžký. Chtěli jsme získat tři body, což se nám podařilo. Některé pasáže byly křečovité, místy to nebylo ještě to, co chceme hrát, ale tři body jsou doma, a to se počítá," zhodnotil duel českolipský stoper a hrdina zápasu.

Více o utkání Česká Lípa - Hlavice ČTĚTE ZDE!

Zadák Arsenalu rozhodl duel s Hlavicí přesnou střelou k tyči. „Z pozice stopera jsem dostal balón, otevřel se mi tam prostor, do kterého jsem vběhl. Nahrál jsem na pravou stranu volnému Bróšovi (Janu Broschinskému pozn. aut.), který obešel hráče, a vrátil mi přihrávkou balón a zaplaťpánbůh, že jsem to uklidil do sítě," popsal rozhodující moment klání autor branky.

Ve 33. minutě odstoupil kvůli zranění Martin Abraham. Byla to pro vás velká ztráta?

„Byla to ztráta, protože to způsobilo rozhození hry. My hrajeme v rozestavení 4-2-3-1 a najednou jsme museli přejít úplně na jiný systém. Byl to určitě zásah do sestavy. Je to škoda, že se takhle zraní, když hraje první zápas. Uvidíme, co s ním bude. Doufejme, že se co nejdřív vyléčí," věří ve zlepšení zdravotního stavu svého spoluhráče.

V dalším kole nastoupí hráči Arsenalu proti nováčkovi soutěže, SK Zápy. Co očekáváte od tohoto protivníka?

„V Zápech jsou zkušení hráči, a tudíž očekávám těžký zápas. Budou rozhodovat maličkosti, stejně jako proti Hlavici. Musíme se zlepšit v kombinaci a přechodu do útoku. Hlavně musíme dát gól a vyhrát."

Michal Šandor