Cvikov - Stráž p. R. 2:0 (1:0)

Ve velmi bojovném a urputně hraném duelu před slušnou diváckou návštěvou (150 fanoušků) se první branka zrodila ve 33. minutě, kdy domácí Minář zatáhl míč po lajně, vrátil balón před bránu a Jirák „placírkou" do šibenice otevřel skóre. O tom, že tři body zůstanou doma ve Cvikově, kde se točí dobré pivo, rozhodla 84. minuta. Coufal byl stažen ve vápně za dres a penaltu proměnil Jirák.

Domácí trenér Miroslav Novotný po utkání prohlásil: "Jsem spokojený především se ziskem 3 bodů než s předvedenou hrou, ale fotbal se hraje na góly a na body a ty jsme získali my. Stráž má velmi mladý a perspektivní tým, který se bude určitě zlepšovat."

Následující sobotu (brzy ráno) jede Cvikov na UMT do Harcova, kde se utká s Krásnou Studánkou. Utkání začíná už v 9.45 hodin. FK Stráž hostí v tento den Lomnici (od 17.00).  

Branky: 33. a 84. z pen. Jirák. Rozhodčí: Urbánek – Mařatka, Maruška, ŽK: 2:1. Diváků: 150.
Cvikov: Machačný – Paštika, Lexa, Jirák (84. Vávra), Červenka, Vacek, Bobelák (67. Tóth), Coufal, Knolle, Kuběj, Minář. Trenér Miroslav Novotný.
Stráž p. R.: Lahůlek – Kelbl, Novák, Roll, Mitáč, Sedláček, Kotek, Majer (67. Svatoš), Šindelář, Špivák, Košťál. Trenér Karel Knejzlík.

Harrachov – Mimoň 1:3 (1:2)

Hosté odjížděli na utkání v silně kombinované sestavě, kde se objevili dorostenci i hráči mimoňské rezervy, přesto k žádné ostudě nedošlo. Dva góly Jiskry zajistil Jiří Hřeben, z toho první branku dal už ve 2. minutě z nařízeného pokutového kopu. Na konečných 3:1 zvyšoval v samém závěru Mikloda.

„Vyhráli jsme povinně, i když podle toho, s jakým kádrem tam kluci jeli, protože chybělo dost hráčů ze základu, jsem ve vítězství příliš nevěřil," usmíval se Miroslav Feher, manažer A-mužstva.

„Leckdy dostaneme pořádný příděl, tentokrát jsme ale Mimoň potrápili. Dost nám pomohl navrátilec do sestavy Škoda a jsem rád, že naši snahu ocenili také soupeř a rozhodčí," řekl k souboji trenér harrachovské Jiskry Hubert Rieger.
Mimoňští jsou v aktuální tabulce třetí, o pouhý jeden bod za Frýdlantem a druhou Lomnicí.
Následující sobotu přivítají svěřenci trenéra Pavla Víta celek Doubí, jemuž patří devátá pozice, týden nato Mimoňští uzavřou sezonu v Mírové.

Branky za hosty: Hřeben 2 (1 z pen.), Mikloda.
Mimoň: Špaček – Opelt, Mikloda, Feher, Sutr – Cibulka, Bláha, Matušek, Sukovatý T. – Böhme (65. Hanoušek), Hřeben. Trenér: Pavel Vít.