Cvikov – Mírová 3:2 (1:1)

Domácí Cvikov tahal za pilu  nejvíce v úvodu zápasu. Jeho aktivita vyústila ve zbytečnou penaltu za faul Kochmana a Jirák poslal svůj tým do vedení. Po půl hodině ale vymyslel Císař kolmici na Kandráče, který srovnal. Hosté měli převahu, ale nevyužili ji.

Naopak v 51. minutě z brejkové situace Sysel z otočky a v 81. Kuběj, dali Cvikovu náskok o dva góly. Na jeho výhře pak už nezměnila nic ani důrazná branka Horáka a závěrečný tlak Mírové.

Miroslav Novotný, trenér Cvikova přiznal, že ho soupeř překvapil. „Mírová má oproti podzimu hodně pozměněný a hlavně kvalitní kádr, o to víc jsem rád, že jsme získali tři body," sdělil Českolipskému deníku.

Branky: 51. a 81. Kuběj, 15. Jirák z pen. 28. Kandráč, 85. Horák. Rozhodčí: Kowalik, ŽK: 2:1. Diváků: 120.

Frýdlant - Mimoň 0:1 (0:1)

V neuvěřitelném dešti se hrálo prakticky bez ohrožení branky. Frýdlant sice měl více míčů, ale jinak se neprosadil. Ve 31. minutě se trestný kop ze strany dostal ve vápně až ke Smolovi a ten hlavičkou poslal hosty do vedení. V úvodu Frýdlant vrhnul vše do útočení, ale po dvou minutách šel do deseti. Byl mu totiž vyloučen gólman Vykoukal, kterého dlouhý míč trefil před vápnem do ruky.

Do brány tak zamířil Jelínek a Frýdlant dál bojoval. Hosté tak předváděli jen rychlé brejky, ale dva z nich Jelínek zlikvidoval, ostatní šly mimo bránu. Frýdlant dřel a zatlačil hosty před jejich svatyni. V 79. letěl po křídelní akci Drobného centr do vápna, kde jej však osamocený Částek netrefil přesně. Mimoň nakonec díky odkopům získala všechny body.

Branka: 31. Smola. Rozhodčí: Trdla, ŽK: 0:1, ČK: 47. Vykoukal (F). Diváků: 30. 

Stráž nad Nisou - Skalice 2:4 (0:2)

Skalice si nadále udržuje vedoucí postavení v tabulce, což potvrdila v duelu se Stráží.

Hosté předváděli lepší fotbal než domácí, když zejména lépe kombinovali. Půl hodiny držela Stráž čisté konto. Pak přišla nesmyslná chyba gólmana Kumprechta, který chtěl střelu z dálky zpracovat na prsa, ale míč se mu odrazil a dobíhající hráč snadno skóroval. Za deset minut přišel chybný odkop beka a balon šel přesně na nohu hostujícího hráče, který nabídnutou šancí nepohrdl.

Takže to byly velmi laciné branky v síti domácích. Od vstupu do II. půle Stráž otevřela hru a snažila se se stavem něco udělat. V 60. odražený míč vrátil do vápna Mrijaj a tam se ve výskoku prosadil hlavičkující „Užovka" Zeman. Jenže domácí zase srazila další individuální chyba krajního obránce, který za sebou nechal hráče, a ten měl pohodlnou cestu k bráně 1:3.

Stráž neskládala zbraně a v 70. pálil nadmíru přesně Hertík (2:3). Stráž začala hosty tlačit, dokonce vstřelila gól, ale ten pro ofsajd neplatil. Otevřená hra se nakonec domácím nevyplatila, protože po další chybě obránce unikl hráč a trestal Stráž počtvrté. Jinak ale domácí podali dobrý výkon, který však devastovaly individuální chyby.

 „První poločas byl z naší strany po herní stránce v pohodě, ve druhé půli jsme však polevili, kluci začali hrát až příliš ležérně a domácí snížili na 1:2. Naštěstí jsme brzy odpověděli třetím gólem," uvedl vedoucí mužstva Jiří Löffelmann s tím, že na druhý gól Stráže (2:3) zareagoval 10 minut před koncem Soukup. „Měli jsme dát mnohem víc branek, šance byly."

Branky: 60. Zeman, 70. Hertík - 30. a 40. Šíma, 65. Švec, 80. Soukup. Rozhodčí: Dytrt, ŽK: 2:2. Diváků: 80. 

Další zápasy I. A třídy:

Jilemnice - Lomnice 1:1 (1:1). Branky: 25. M. Schauer 22. Kos. Rozhodčí: Bým, ŽK: 5:2. Diváků: 50.

Velké Hamry - Vratislavice 4:3 (2:1). Branky: 7. Pešat, 28. Tomeš, 72. Mihálik, 86. Vokáček 41., 75. a 90. Smolák. Rozhodčí: Urbánek, ŽK: 3:2. Diváků: 60.

Krásná Studánka - Bozkov 3:3 (1:1). Branky: 30. Knajbl, 49. Vajtr, 51. Toman 20. vlastní, 75. Makula z pen., 77. Aster. Rozhodčí: Miklovič, ŽK. 5:3. Diváků: 100.

Doubí - Hejnice 3:1 (1:1). Branky: 55. a 85. Martínek, 8. Vondrášek 27. Severýn. Rozhodčí: Marek, ŽK: 3:1. Diváků: 80.

Tabulka

I. A třída Libereckého kraje.