Nedaří se prvnímu Brništi, ani Sloupu, čehož postupně a hlavně nenápadně začalo využívat Polevsko, jež se rázem vyhouplo na druhou příčku!
A jasno rozhodně není ani na opačném pólu „pelotonu“, protože i tam jsou bodové rozdíly minimální.

Brniště - Bukovany B 3:3 (2:1)
Zatímco domácí potřebovali vyhrát, aby potvrdili vedení v tabulce, Bukovanští chtěli potvrdit dobrou jarní formu. Od začátku se odehrávalo bojovné, ale slušné utkání. Domácí nakopávali dlouhé míče na důrazné a rychlé útočníky, zatímco hosté se snažili na nerovném terénu kombinovat. První šli do vedení domácí, po chybě hostujícího brankáře Fišera, který minul míč a a domácí pohodlně skórovali do prázdné branky.

Za pár minut bylo vyrovnáno, když Adámek zužitkoval přesný centr Hanykýře. Hra byla stále vyrovnaná, ale domácí potrestali další chybu bukovanského brankáře a do druhého poločasu šli opět do vedení. Ve druhém poločase hosté přidali a nedali domácím dýchat. To vedlo k vyrovnávací brance, kterou vsítil Ramík. Jenže skóre se opět po chvíli měnilo, když domácí navýšili skóre krásnou střelou z hranice šestnáctky.

Hosté se snažili vyrovnat a umožňovali domácím brejky, které ale zlikvidoval již skvělý gólman Fišer. Naopak z jednoho přečíslení si domácí dezorientovaná obrana vsítila vlastní gól. S přehledem řídil rozhodčí Mareček. Branky: Hruška 2, Zelenka M. - Adámek, Ramík, vlastní (Brunc). Rozhodčí: Mareček Pavel. Diváků: 70.

Holany - Noviny 4:0 (2:0)
Dynamo šlo od začátku za třemi body, které by je oddálily od sestupového bahna, což se domácím s přehledem podařilo. Branky: Sýkora P. 2, Lassig, Nedbal. Rozhodčí: Jánský.

Okna - Sosnová 2:1 (1:1)
Záchranářský duel prakticky o šest bodů začali lépe hosté, kteří využili hrubku v okenské obraně. Domácí však před poločasem vyrovnali. Po obrátce měla velké šance obě mužstva, štěstí v koncovce se nakonec přiklonilo k Oknům. Branky: 43. Svárovský, 74. Svoboda – 5. Ritschel K. Rozhodčí: Otčenášek. Diváků 78.

Dubnice - Lindava 2:1 (1:0)

Doksy B – Sloup 1:0 (1:0)
Branka: Vítek.

Loko Č. Lípa B – Polevsko 0:2 (0:1)

Cvikov B – Žandov 5:1

Tabulka.