Horní Police - Kravaře 0:2 (0:0)
Hosté o své zasloužené výhře rozhodli po změně stran. Branky: Pálka, Nešleha. Rozhodčí Štrébl.

Brníště - Kamenice 1:2 (1:0)
V sousedském derby začali domácí více než dobře, neboť už ve 2. minutě skóroval Pavel Stand a v následujících minutách se na kamenickou branku valily další nebezpečné protiútoky. Jenže bez gólů. „Mám–li to shrnout jednou větou, byl to zápas našich až trestuhodně neproměněných šancí,“ konstatoval sekretář Ladislav Zlatohlávek. V 72. minutě po ojedinělé akce Kamenice přišlo vyrovnání, a když Brníště zahodilo i ty největší gólovky, přišel další trest: čtyři minuty před koncem se podruhé trefil Netolický a domácím zbyly jen oči pro pláč. Branky: Stand - Netolický 2. Rozhodčí Jánský. ČK 0:1 (Netolický). Diváků 80.

Skalice B – Jestřebí 0:3 (0:1)
Skalická záloha měla v první půli dvě příležitosti, ale po chybě obrany inkasovala. Po změně stran již hosté potvrdili své kvality a bezpečně dovedli utkání do vítězného konce. Branky: Ješeta, Maleček, Bango. Rozhodčí Kapoun.

Dol. Libchava - Velký Valtinov 3:3 (3:0)
Po prvním poločase domácí vedli už pohodových 3:0, když penaltu dvakrát proměnil Koros a krásnou branku přidal Pospíšil. Po přestávce hosté postupně snížili až na rozdíl jedné branky a v nastavení se štěstím vyrovnali. S přehledem řídil German. Branky domácích: Koros 2, Pospíšil.

Dubice - Stružnice 1:2 (0:2)
Po úvodním tlaku Spartaku vyrobil fatální chybu Vokál a Merenus sám před brankářem Adamem nezaváhal – 0:1. Druhý gól hostí přišel po dalším nedorozumění gólmana a obrany. Druhá část zápasu byla ve znamení dubického náporu, ale diváci se dočkali až v 75. minutě, kdy přesně mířil Šídlo. Pět minut před koncem vyrovnal Ráliš, ovšem pomezní rozhodčí Bitala zvedl praporek, a proto gól nebyl uznaný. I díky tomu si Stružnice připisuje tři body. Branky: Šídlo - Merenus Luboš 2. Rozhodčí Mengr. Diváků 50.

Zahrádky - Dubá 2:0 (0:0)
Pro Dubou je i podle domácích funkcionářů porážka nezasloužená, neboť v první půli měla řadu gólovek, ale hráči je ke své škodě neproměnili a když ano, nebyl uznaný pro údajný ofsajd. V 60. minutě se podařilo domácímu týmu otevřít skóre a v závěru, kdy se hostující celek vehementně snažil vyrovnat, utekl do otevřené obrany kanonýr Pilař a bylo rozhodnuto. Branky: Pilař 2. Rozhodčí Řezáč.

Kam. Šenov – N. Oldřichov 1:1 (0:0)
Vysoce prestižní sousedské derby, které sledovalo přes dvě stě diváků, bylo podle očekávání oboustranně nervózní. O výsledku se rozhodlo až v posledních pěti minutách. Nejprve byl pronikající Nemlein stažen k zemi a Juríček penaltu proměnil, v 88. min. neuhlídala šenovská obrana agilního Vitouše a bylo srovnáno. „Chtěli jsme tři body, máme jeden. Chceme ho věnovat panu Zdeňku Timoftejovi, který nám ve čtvrtek po tréninku oznámil, že v trenérské funkci končí,“ uvedl pro Deník předseda klubu Jiří Pavlas. Branky: Juríček (PK) – Vitouš. Rozhodčí Janovský. ČK 0:3. Diváků 250.

Tabulka

1. Jestřebí 18:1 15
2. Zahrádky 11:5  9
3. Stružnice 11:7  9
4. Horní Police 10:7  9
5. Velký Valtinov 10:7  8
6. Dubá 10:5  7
7. Nový Oldřichov 6: 6  7
8. D. Libchava 9:11  7
9. Brníště 5:9  6
10. Kamenice 4:10  6
11. Skalice B 4:12  6
12. Dubice 5: 7  5
13. Kravaře 5: 8  4
14. K. Šenov 4:17  2