Nejvyšší okresní fotbalová soutěž, II. třída OP, zahájila jarní odvety jedním docela velkým překvapením. Vedoucí Doksy B/ Jestřebí totiž pouze remizovaly s předposlední Skalicí, čehož využil Valtinov ke snížení náskoku na čtyři body.

Kravaře - Kamenice 1:3 (1:3)

Všechno podstatné se odehrálo v prvním dějství, v němž padly všechny čtyři góly. Branky: Nehonský Hrubý, Serdel V., Martínek. Rozhodčí_ Král Jánský, German. Diváků: 50.

Dolní Libchava - Kamenický Šenov 3:0 (3:0)

Domácí na těžkém terénu zaskočili hosty aktivní hrou v 5 min. šli do vedení Pospíšilem, ve 20. a 30. minutě zvyšoval nestárnoucí Harry Pocar na konečných 3:0. Druhý poločas už domácí kontrolovali průběh a své vedení uhájili. Branky: H. Pocar 2, Pospíšil. Rozhodčí Řezáč.

Dolní Libchava přehrála Kamenický Šenov 3:0. Na snímku libchavský Tomíček za asistence Korose zastavuje pronikajícího Steckmaiera.

Dubá - Velký Valtinov 0:2 (0:1)

Více než stovka diváků viděla převahu svého mužstva, ale gólový efekt to nepřineslo. Mladý tým Slavoje se úspěšně bránila vyrážel do brejků, po kterých dvakrát skóroval Čermák. Branky: Čermák 2.

Skalice B - Doksy B/ Jestřebí 0:0

Začátek duelu byl oboustranně opatrný a v I. poločase s minimem šancí. O přestávce při odchodu do kabin byl kvůli slovnímu napadení rozhodčích vyloučen domácí Lebruška a hosté měli tedy celých 45 minut výhodu početní přesilovky. Ve II. půli svého soka jasně přehrávali, měli řadu gólovek, ovšem ani jedna z nich se neujala, a tak pro Skalici byla remíza vlastně vítězstvím. Rozhodčí: Jankech.

Stružnice - Polevsko 1:1 (0:1)

Polevsko přijelo do Stružnice značně oslabené z důvodu čtyř vyloučených z podzimní části, proto založilo svou taktiku na bránění a brejky, což Dynamu vůbec nevyhovovalo, navíc od 15. minuty domácí prohrávali, když hosté proměnili penaltu. Po pauze si Stružnice vytvořila místy až drtivý nápor a vyrovnání se dočkala až čtvrt hodiny před koncem Kubínem. Poté už Polevsko cenný bod ubránilo.

Lokomotiva Č. Lípa B Zákupy 1:5 (0:3)

Nový Oldřichov Zahrádky 2:1 (1:1)

Okresní přebor.