Nic převratného, nic zásadního. Řeč je o situaci v tabulce okresního přeboru po dalším díle dlouhodobého seriálu. Lídr z Kamenice bral dva body po penaltovém rozstřelu mužstvu Loko Kravaře, Dubice stoprocentně zabodovala ve Stružnici a Bukovany vyhrály na horké půdě v Žandově. Tristní situaci ale musí řešit ve Velkém Valtinově a také ve Cvikově, neboť oba celky jsou v sestupovém pásmu.

Skalice B - Dubá 4:1 (3:0)

Hvězdou tohoto zápasu se stal legendární světoběžník Ali Osumanu z Ghany, autor hattricku. Hosté svým výkonem zklamali nejen svou hrstku příznivců, ale i trenéra Vladimíra Mydláře.

„Přesně tak. Je to velké zklamání a rozčarování z výkonu a předvedené hry. O tom, že je prakticky celý tým po flámu, jsem samozřejmě věděl, ale i přesto jsem věřil alespoň v lepší herní projev," vyznal se dubský kormidelník, jehož družina hostí v dalším kole pátou Dolní Libchavu

Branky: 19., 29. a 65. Osumanu, 42. Jehlička - 69. Hladký. Rozhodčí: Poppr.

Žandov - Bukovany 1:2 (0:2)

Domácí podruhé za sebou nedokázali doma bodovat. Již v 7. minutě hostující Ramík střelou o tyč dostal hosty do vedení a když přidal Ladislav Kýček druhý gól, bylo pro domácí zle.

Žandov ve druhé půli soupeře zatlačil k vlastní bráně, ale hostující brankář Fišer byl vždy připraven. Nakonec se domácím přece jen podařilo snížit, když proměnil v 88. min. pokutový kop Šlechta. Na víc ale už se domácí nezmohli.

Branky: 88. Šlechta - 7. Ramík, 42. Kýček L. Rozhodčí: Mengr.

Kamenice - Kravaře 4:3 (2:1) po pen. 4:3

Za ideálních podmínek sehráli oba soupeři parádní zápas se spoustou šancí na obou stranách. V první půli byli lepší domácí, jenže o dvoubrankové vedení přišli až v nastavení po hrubce brankáře.

Po přestávce díky brance Vrány opět odskočili, ale hosté se nevzdali a po zlepšeném výkonu zaslouženě vyrovnali. V závěru měly velké šance oba týmy, přesto zápas dospěl až k penaltám. Ty rozhodl zraněný kamenický brankář Erben, který sice svůj pokus neproměnil, ale poté zneškodnil dvě střely a odčinil svou chybu z prvního poločasu.

Branky: 3. Serdel J., 36. Miklovič, 48. Sedláček - 45. Kubišta, 57. Šubrt, 83. Suchan. Rozhodčí: Marek M.

Horní Police - Sosnová 3:1 (1:0)

Vyrovnaný mač, ve kterém se docela jiskřilo, dopadl lépe pro domácí, kteří ale museli o tři body bojovat až do poslední minuty.

Branky: 35. Kadlec Stanislav, 50. Benda Tomáš, 90. Kalina David - 67. Bango Milan. Rozhodčí: Folk Miroslav Jánský Josef, Böhme Ladislav.

Svor - Velký Valtinov 2:0 (1:0)

Branky: 8. Drábek, 60. Kužel. Rozhodčí: Špáta.

Dolní Libchava - Cvikov B 6:1 (2:0)

Branky: 15. Koros, 24., 76. a 80. Balvín, 65. Endler, 78. Mígl - 80. Vacek. Rozhodčí: Král.

Stružnice - Dubice 1:5 (1:3)

Branky: 45. Halgaš - 9. a 90. Škach, 40. a 42. Vodrážka, 83. Ráliš. Rozhodčí: Zlatník, ŽK: 3:2, ČK: 1:0 (Dutka). Diváků: 130.
Dubice: Hruška - Bárta (Šincl), Dutka, Patka, Székely (Simmer) - Gorol, Hájek (Podrazil), Ráliš, Třešňák (Grundza) - Škach, Vodrážka.

Okresní přebor Českolipska.