Brniště – Polevsko 2:0 (2:0)

Domácí začali velice slibně, když už v 7. minutě dal pěknou branku Srba. Po pěti minutách už to bylo o dvě branky, když branku dal M. Kopecký. Potom už domácí zvolnili a už se tolik nedařilo. Hosté toho moc nepředvedli, a tak domácí tým výsledek ubránil.

Branky: Srba, M. Kopecký. ŽK: 1:1. Rozhodčí: Táborský, Řezáč, Král. Diváků 50.
Sestava domácích: Trégr M. – Luft Petr – Škváro, Stand O. (46. Trégr J.), Kuběna (46. Löbl) – Stand P., Srba, Luft David – Luft Pavel, Zelenka J., Kopecký M. (60. Kuchař). (Vrána). Trenér Pavel Horáček.

Loko Česká Lípa B – Kunratice 1:1 (1:1), PK 4:2

Vyrovnané utkání, v němž měla domácí rezerva více gólovek, rozuzlily penalty.

Branky: Hochman – Ježek. Rozhodčí: Otčenášek – Mengr, Folk. Diváků: 50.

Svor – Okna 3:1 (1:0)

Branky: 25. Machara, 79. Jahvodka M., 83. Augusta – 81. Mádl. Rozhodčí: Kutílek. ČK: 1:1 (82. Kořínek – 87. Lakatoš).

Mimoň B - Noviny 7:2 (3:1)

Nejdůležitější zápas jarní sezony pro Mimoň B a SK Noviny v okresní soutěži skončil nakonec debaklem „Novinářů". Domácí šli do utkání s vědomím, že když si pohlídají Nedbala se Sukovatým, mají prakticky vyhráno. A to se potvrdilo nakonec do puntíku. Na zápas dorazilo 285 diváků, což je rekordní návštěva v OS!

Začalo se s velkou nervozitou, vždyť před tolika diváky se hraje jednou za deset let. Nikdo nechtěl udělat chybu a balony si létaly, jak chtěly. Po čtvrt hodině Mimoňští likvidačním faulem donutili Nedbala k návštěvě lékaře a ten s výronem kotníku musel střídat. Načež začal úřadovat kapitán Krejčík a hosté vůbec nevěděli, jak jej bránit. Ten nejprve namasíroval rukavice gólmana Moravce a za dvě minuty jej přesnou střelou k tyči donutil kapitulovat. Do konce zápasu si Krejčík připsal ještě dvě trefy.

Mimoň B - Noviny 7:2 (3:1).

Ve 37. minutě se ukázal početné divácké návštěvě Miler, který téměř ze středového kruhu vypálil na Křenka a ten, ač letěl jako kondor, na míč nedosáhl. Takovou fotbalovou parádu lze vidět maximálně jednou za deset kol! Ale Novinářům to bylo pramálo platné, protože těsně před odchodem do kabin zvýšil na 3:1 M. Sukovatý.

Hostující trenér Štefan se v poločase zlobil a Novináři šli do sebe. Na domácí vlétli jak roj včel na sršně a na dvacet minut zatlačili Mimoňské na vlastní polovinu. Heindörfer si vykoledoval penaltu a Sukovatý po jejím proměnění přiblížil hosty na rozdíl jednoho gólu. Pak Novotný dvakrát výborně zasóloval až k zadní lajně, ale dvakrát zkazil centr. V tu chvíli viselo vyrovnání ve vzduchu.

Jenže v 68. minutě utekl po křídle M. Sukovatý, přeloboval Moravce a bylo po zápase. Hosté už v sobě nenašli další síly a prakticky se vzdali. Na Moravce se chodilo jak kdysi na Leningrad a ten pustil, co šlo 7:2.

Branky: 21., 32. a 72. Krejčík, 41. a 68. M. Sukovatý, 80. Maslen, 87. Istomín – 37. Miler, 58. Sukovatý (PK). Rozhodčí: Švec. Diváků: 285.
Mimoň B: Křenek Konopiský, Steinfest, Slavík (Šteffl), Opelt Maslen, Votava, Vít (Herák), M. Sukovatý (Kolda) Krejčík, Istomín.
Noviny: Moravec Heidrich, Švimberský (Holoubek), Miler, Jindra Nedbal (Fedák), Sukovatý, Heindörfer, Okénko Lundák (Slejška), Novotný.

Bukovany B – Žandov 1:6 (0:3)

Branky: Fertig – Šlechta 3, Kovachki, Štěpánek, Štrupl. Rozhodčí: Řeháček ml. ČK: 2:0.

Sosnová – Lindava 1:2 (0:2)

Branky: Škoda – Gubenko 2. Rozhodčí: Mengr.

Horní Libchava – Blíževedly 0:1 (0:1)

Branka: Šponiar M.

TABULKA

Tabulka okresní fotbalové soutěže Českolipska.

Radek Valenta, Jiří Synek