Po prohře 4:5 s Vilémovem, středeční výhře 4:1 nad Novým Borem zvítězili svěřenci trenéra Zdeňka Baťky v sobotu 3:1 na hřišti Jílového u Děčína (nováček KP Ústeckého kraje).

Jílové – Skalice 1:3 (1:2)

Prvních pět minut měl navrch soupeř, kdy orazítkoval břevno, jenže pak se hosté probudili a po dvou gólech Klimenta vedli v poločase 2:1. Ve druhé půli hráli domácí na samé hranici regulérnosti, což odnesli Martin Švec a Eduard Coufal svými zraněními.

„Myslím si, že hráči Jílového vývoj utkání neunesli, jejich tvrdost byla místy až přehnaná. Jinak ale to byl asi nejlepší soupeř, se kterým jsme se dosud v přípravě utkali,“ uvedl trenér Baťka.
Jeho tým nakonec vyhrál o dvě branky, když tu poslední vstřelil Lukáš Martínek.

„Další zápas bychom měli odehrát v pátek s Bohušovicemi nad Ohří, který postoupil do I. A třída Ústeckého kraje, v neděli pak od 10.30 hrajeme se Stráží pod Ralskem a v generálce na nový ročník v krajském přeboru se utkáme s Ruprechticemi,“ popsal nadcházející program svého celku kouč Baťka.

Sestava Skalice: Svoboda, Hnízdil – Stejskal A., Lebruška, Kliment, Švec, Martínek, Demke, Lidmila, Kraus, Hlavinka, Paštika, Tschakert, Rydval, Coufal, Bezouška. Trenér Zdeněk Baťka.