Potěšení je jistě také na straně mužstva FK Stráž pod Ralskem, které statečně zabojovalo a remizovalo ve vedoucím Hrádku nad Nisou!

Stráž nad Nisou - Cvikov 3:4 (2:1)

Tradiční půl hodiny Stráž vládla a hrálo se na jednu bránu. Tomáš Drašner využil chybu ve středu hřiště a lobem byl úspěšný. Pak se po odvráceném rohu pěkně trefil Lukáš Drašner. Čekalo se na třetí gól, který by hosty definitivně srazil. Stráž však dvě tutovky Havlíčkem nevyužila a hra se poté srovnala.

Po zbytečné ztrátě a ruce se kopala proti Strážským penalta a byl z toho tzv. gól do šatny. Pomohl hostům, kteří po dvanácti minutách ve druhé půli po rohu hlavou vyrovnali. Za další tři minuty přišla pro domácí další pohroma v podobě třetí branky hlavou.

Domácím chyběla koncovka a při jejich stálém útočení se stal z obrany průchoďák. Hosté tak lehkým míčem přidali čtvrtý gól, až ke konci korigoval porážku Jirsa.

Branky: 12. T. Drašner, 21. L. Drašner, 90. V. Jirsa - 57. a 60. Vacek, 44. Jirák z pen., 87. Tóth. Rozhodčí: Brož, ŽK: 2:1. Diváků: 30.

Hrádek - Stráž pod Ralskem 2:2 (0:2)

Hosté předváděli kvalitní brejky a hned po čtyřech minutách po jednom takovém vedli. Domácí Černohorský svoji šanci z deseti kroků dal do gólmana, a tak Stráž po signálu z trestného kopu brzy vedla o dva góly. Domácí sice ohrožovali hostujícího brankáře, jenže Hynek dal hlavou nad, Černohorského volej dopadl podobně a hlavičku Švejkovského krásně zlikvidoval brankář Šindelář.

Po přestávce se hosté více zatáhli do obrany, odkud podnikali rychlé kontry. Domácí marně dobývali branku, po koncovce P. Roba byl ze všeho jen roh. Až v 71. se po závaru před brankou trefil Breburda a v samém závěru, který byl hektický, srovnal Hynek.

Branky: 71. Breburda, 89. Hynek - 4. a 15. Libich. Rozhodčí: Maruška, ŽK: 4:2, ČK: 90. O. Holeček - 90. Cerman. Diváků: 100.

Rynoltice - Mimoň 1:1 (1:1)

Domácí na jaře neprohráli a jako by si mysleli, že se soupeř porazí sám. Ten však předvedl řadu útoků, po nichž mohl pětkrát skórovat. Dvakrát se dostali Mimoňští sami před brankáře, třikrát nebezpečně po chybách domácích zakončovali. Nastřelili i tyč a po propadnutí míče mezi obránce vstřelili gól.

Za sedm minut zahráli hosté rukou a z penalty M. Kotek vyrovnal. Po bídné půli přišly změny a výkon šel nahoru. Hra se vyrovnala a Mimoň již byla bez šance. Jen v 80. minutě po rychlém útoku nastřelila tyč. Pět minut nato zahodil po kombinaci Černý svoji tutovku. Rynoltičtí hráči tak drží jarní neporazitelnost, kterou dávají najevo neholením si vousů.

Branky: 37. Kotek Martin (pen.) - 30. Hřeben Jiří. Rozhodčí: Kowalik Krištof - Čurda Michal, Blaschke Petr. Delegát: Řeháček Lubomír.

Další výsledky I. A třídy:

Rovensko - Ruprechtice 4:2 (2:1)
Branky: 15. z pen. a 53. Koubek, 31. Koudelka, 84. Pařízek - 26. Škarýd, 63. Dlabola. Rozhodčí: Tykva, ŽK: 3:2. Diváků: 110.

Desná - Bílý Kostel 2:4 (1:0)
Branky: 13. Pfeifer, 90. Skrutek - 51. a 76. Dominik Ďuriš, 47. Resl, 79. F. Ulrich. Rozhodčí: Pavlů, ŽK: 3:0. Diváků: 100.

VTJ Rapid Liberec - Doubí 3:2 (1:0)
Branky: 6., 59. z pen. a 82. Šikýř - 77. Kosiewicz, 84. Zeman. Rozhodčí: Ouředník, ŽK: 2:5. Diváků: 50.

TABULKA

I. A třída Libereckého kraje.