V dalších duelech přivezly Bukovany bod z Raspenavy, Zákupy remizovaly s Bílou a Sloup i Horní Police své zápasy prohrály.

Raspenava – Bukovany 3:3 (2:1)

Raspenava šla do vedení už v 5. minutě, ale hosté po rohovém kopu a zaváhání gólmana Farkaše srovnali.

Poté se hra vyrovnala a zároveň přiostřila, takže rozhodčí musel tasit karty. Ve 42. uviděl hostující Prýl druhou žlutou a zároveň i červenou, čímž oslabil svůj tým, a za tři minuty šel domácí Pikous ml. sám na gólmana a svůj nájezd proměnil – 2:1. Po pauze Zeman dokonce zvýšil na 3:1, navíc v 81. šel sám na branku Fišera opět

Pikous ml., ale sólo z první půle nezopakoval. V poslední desetiminutovce však hosté zabojovali, domácí dvakrát neuhlídali Najmana, jenž dvěma góly během tří minut srovnal.

Branky: 5. a 61. Michal Zeman, 45. Pikous ml. – 19. Fertig, 84. a 87. Najman. Rozhodčí: Dytrt, ŽK: 1:3, ČK: 42. Prýl (B). Diváků: 70.

Sloup – Bílý Kostel 1:2 (1:2)

Domácí vstoupili do utkání výborně a hned ve 2. minutě skórovali. Hosté však dokázali za další dvě minuty vyrovnat L. Janáčkem, který využil rohový kop. Ve vyrovnaném průběhu se dokázal ve 21. prosadit Tomáš Janáček.

Ve druhé půli Sokol vstřelil gól, bohužel podle rozhodčích padl z ofsajdu.

Branky: 2. Stejskal – 4. L. Janáček, 21. T. Janáček. Rozhodčí: Coufal, ŽK: 3:1. Diváků: 120.

Doksy B/Jestřebí - Staré Splavy 3:1 (2:0)

Utkání nabídlo rychlý a pohledný fotbal. První minuty zápasu zaskočily hosty, když se skvěle ukázali renomovaní střelci domácích: ve 3. minutě otevřel skóre Kýček, pět minut nato zvýšil na 2:0 Šmejkal. Ve 12. se dostal k míči Švarc a bombou branku Procházky těsně přestřelil, poté Chlumecký z 25 metrů razantní střelou minul.

Doksy B/Jestřebí - Staré Splavy 3:1 (2:0). V polovině první půle hosté přitlačili domácí tým k vlastní šestnáctce a další střely Líbala i Jana Beránka pochytal Procházka nebo šly mimo. Utkání mělo svižné tempo, hra se vyrovnala a gólman Halgaš se rozehrál k velkému výkonu, když zlikvidoval několik sólových nájezdů domácích útočníků.

V 65. minutě kopali Splavští trestňák, v závaru před domácí brankou se nejlépe orientoval Švarc, který upravil na 2:1. O pět minut později po rohovém kopu domácích Ondřej Picek nastřelil břevno, aby v 71. z přihrávky Kýčka vstřelil gól na konečných 3:1 Pilař.

Trenér hostů Vladislav Chmela po zápase říkal: „Škoda toho začátku, prvních deset minut jsme zaspali, ale v dalším průběhu poločasu jsme měli více ze hry. Po přestávce se náš herní projev zlepšil, ale hrubky v obraně nás položily. Jarda Halgaš nás podržel, chytil minimálně čtyři tutovky. Nakonec jsem s naší hrou byl spokojen.“

Trenér domácích Pavel Kolář: „Začátek jsme měli výborný, pak nás Splavy přehrávaly, nestíhali jsme. V druhé půli jsme se štěstím dali třetí gól.“

Branky: 3. Kýček, 8. Šmejkal, 71. Pilař – 65. Švarc.
Doksy B: Procházka – Jurčik, Cenger, Kýček, Picek Fr. (89. Lorenc), Němec, Šmejkal (86. Migl), Kolařík, Picek O., Bečvařík (56. Pilař), Záleský – Kulha.Trenér: Pavel Kolář.
Staré Splavy: Halgaš J., – Jakša, Beránek Jakub, Chlumecký (89. Halgaš Patrik), Vidner, Jantač, Švarc, Šimon, Beránek Jan, Vítek, Líbal (80. Habel) – Jelínek. Trenér Vladislav Chmela.

Zákupy – Bílá 2:2 (2:1)

Domácí vstoupili do utkání laxně a jen se štěstím přestáli prvotní nápor hostů. Až ve 13. minutě zahrával z poloviny hřiště trestný kop Synek a Serdel se prosadil hlavou – 1:0.

Hra se vyrovnala a ve 35. minutě se srovnalo i skóre. Po rohovém kopu se hlavou prosadil nikým neatakovaný Kovář. Když už to vypadalo na poločasový stav 1:1, tak se po krásné individuální akci Josefa Štummera prosadil jeho strýc Jaroslav Štummer – 2:1.

Do druhé půle domácí vstoupili velmi dobře a během 10 minut měli tři velmi slibné příležitosti, které bohužel nevyužili. A jak už to bývá, tak soupeř je za to potrestal. Patnáct minut před koncem nezvládli domácí zadáci ofsajdovou past, gólman Kopřiva ve vápně zfauloval J. Kováře a Kotrman penaltu proměnil.

Branky: 13. Serdel, 41. Jar. Štummer – 30. P. Kovář, 70. Kotrman z pen. Rozhodčí: Jirák, ŽK: 3:2. Diváků: 100.
Zákupy: Kopřiva – Štummer Josef st., Synek, Müller, Pohorský, Dostál, Novák, Serdel, Březina, Štummer Jaroslav, Štummer Josef ml. (Samek, Jerson). Trenéři Martin Havránek a Josef Karel.

Horní Police – Bulovka 0:2 (0:1)

Vyrovnaný poločas přinesl stejné množství šancí na obou stranách. Bulovce se povedl trestný kop od půlky, který ve vápně našel Eimanna a ten byl levačkou přesný. V průběhu II. půle si domácí vytvořili převahu a nastřelili dvě tyče. Bulovka však většinou centry přežila a naopak Hofman střelou z hranice vápna rozhodl definitivně – 0:2.

Branky: 35. Eimann, 85. Hofman. Rozhodčí: Řezáč, ŽK: 1:3. Diváků: 50.

Zbývající výsledky I. B třídy západ:

Rozstání - Nová Ves 7:0. Branky: 11. a 24. Smrž, 31. z pen. a 64. Passian, 45. a 61. Roll, 69. Tvrzník. Rozhodčí: Švec, ŽK: 2:3. Diváků: 120.

VTJ Rapid Liberec B - Hrádek B 6:2. Branky: 31., 41. a 88. Šikýř, 55. a 76. z pen. Rašín, 5. Houdek – 27. Kapras, 68. Svoboda. Rozhodčí: Zlatník, ŽK: 1:2, ČK: Koleno (H). Diváků: 10.

TABULKA

I. B třída Libereckého kraje.