Bukovany - Hodkovice 2:7 (1:1)

Deset minut vyznělo pro domácí, kteří ale nedokázali vážněji ohrozit bránu Hodkovic. Hosté poté více útočně napadali a zápas začal být jednoznačnou záležitostí. Bukovany sice vstřelily náhodný gól, ale převaha hostů byla zřejmá. Ti nastřelili dvakrát tyč a Bouška srovnal. Pak se střelec musel přesunout na post gólmana, protože Kvapil měl zraněný kotník.

V poločase hodkovický trenér Pavel Bouška trochu zvýšil hlas a po deseti minutách se rozjel brankostroj. Domácí hráli podivný ofsajd systém, který Hodkovičtí s lehkostí překonávali. Bylo z toho vysoké vítězství, v němž se střelecky prosadil hattrickem Marcel Gavala.

Branky: 25. Majerek, 88. Vetešník - 71., 77. a 83. Gavala, 55. a 69. Pavlík, 32. Bouška, 78. Jáč. Rozhodčí: Polák, ŽK: 2:2. Diváků: 40.

Doksy B - Rozstání 2:2 (1:2)

V průměrném utkání dvou sousedů v tabulce byla remíza spravedlivá. Hosté se ujali vedení již v 8. minutě. Passian přihrál do vápna a Botka trefil přesně hlavou 0:1. Po tomto úspěchu se hosté pustili do soupeře, ve 14. min. domácí gólman vykopával z brankové čáry „malou domů" a nešťastně trefil útočníka hostů Jíru a od něj se míč odrazil obloučkem do branky 0:2.

V 18. min. Jakub Šimon chtěl obhodit brankáře Kotlára, ale ten metr před šestnáctkou zachytil míč rukou a rozhodčí ho vyloučil ze hry. Do branky Sokola nastoupil hráč s pole Pavel Horáček a v dalším průběhu zápasu několikrát svůj tým podržel.

Dokští se od dvacáté minuty dostali do solidního tempa a zbytek poločasu většinou odehráli na polovině soupeře. Hosté několikrát zaútočili, ale bez střeleckých pokusů. Ve 42. min. si naběhl na přihrávku ke hranici velkého vápna Martin Vaňátko, udělal kličku obránci a umístěnou ránou k tyči snížil skóre na 1:2.

Stálá převaha domácích v druhém poločase a sporadické útoky hostů, to byl obrázek hry zbytku utkání. V 86. min. se povedlo domácím vyrovnat skóre. Lukáš Bartošovič, stíhaný hostujícím obráncem, na malém vápně nepřesně trefil míč a po špatném zásahu Horáčka bylo vyrovnáno 2:2.

Branky: 42. Vaňátko, 85. Bartovič - 8. Botka, 15. Pavlů. Rozhodčí: Bukvička, ŽK: 3:0, ČK: 18. Kotlár (R). Diváků: 30.

Loko Česká Lípa - Hrádek B 1:2 (0:2)

V posledním domácím zápase nepotvrdili hráči Lokomotivy roli favorita a podlehli hostujícímu Hrádku 1:2. Jediným střelcem na domácí straně byl zkušený David Vlk, který snižoval přesnou hlavičkou na 1:2.

Branky: 77. Vlk - 11. Nývlt z pen., 22. Farský. Rozhodčí: Řezáč, ŽK: 3:1. Diváků: 40.
Loko: Podešva Jiří - Horáček Miroslav, Vlk David, Šindelář Jiří, Mečíř Petr - Beneš Jiří, Lebduška Petr, Kliment Jan, Zlatníček Leoš - Tomášek Dušan Chyna Radek (Pelc Martin, Horáček Václav, Bukáček Miloslav). Trenér: Novák Radek.

Bulovka - Zákupy 1:1 (0:1)

Domácí potřebovali pro jistotu záchrany získat nějaké body, a tak hned od začátku byli hodně nabuzení. V útočné snaze ale trochu pozapomněli řádně obsadit hostující hráče, kteří z výkopu, po prodloužené hlavičce do křídla a přesné přihrávce před bránu, ve 2. minutě vedli zásluhou zcela neobsazeného Vinše.

Domácí byli na chvíli trochu přibrzděni v atacích zákupské branky. Do poločasu si vytvořili několik dobrých šancí s nepřesným zakončením, hosté zase čekali na rychlé protiútoky. Ve druhém poločase Bulovka ještě přidala na bojovnosti, hosté se téměř nedostávali za polovinu a bránili jednogólové vedení všemi možnými prostředky. Branka hostí však pro ni byla při střelách zakletá.

Obvykle pokusy mířily těsně vedle brankové konstrukce. Přesný zářez se jí podařil až v závěru utkání, kdy po rohu zavěsil hlavou Eimann. Až do konce se pokoušeli domácí strhnout vítězství na svou stranu, ale přeci jenom jeden bod je lepší než nic, takže útoky již nebyly tak agresivní a díky tomu si hosté odvezli z Bulovky bod.

Branky: 80. Eimann - 2. Vinš. Rozhodčí: Čuřík, ŽK: 1:1. Diváků: 60.

Velký Valtinov - Ruprechtice 1:3 (0:1)

Poslední celek soutěže se snažil, ale nic víc. Ruprechtice za dvacet minut vedly 3:0 a prakticky bylo po zápase. V dalším průběhu se hosté předháněli v zahazování svých šancí.

Takže v poločase mohlo být skóre 12:0. K tomu ještě běželi hosté třikrát v trojici na gólmana a neuspěli také kvůli mizernému stavu hrací plochy, na kterém to moc nešlo přesněji zaměřit. Domácí nakonec pět minut před koncem vstřelili čestný gól.

Branky: 85. Ptáček - 13. a 21. Vrtal, 7. Průcha. Rozhodčí: Blaschke, ŽK: 1:2. Diváků: 50.

Staré Splavy - Stráž nad Nisou 1:3 (0:2)

Hosté zkoušeli aktivitu, jenže ta končila na vápně domácích. Splavy byly tak deset minut lepším celkem, ale také její hráči si šance nevytvořili. Stráži vyšla ve 20. minutě náhodná akce, po níž V. Jirsa přihrál Kosiewiczovi a bylo 0:1. Po brance se hosté zlepšili a po rohovém kopu zpracoval Tomáš Drašner odražený míč a nechytatelně jej poslal do šibenice.

Poté tempo opadlo a po přestávce Stráž dost zvolnila. Domácí ale nic nevymysleli, a tak po dlouhém míči od Landy skóroval potřetí Václav Jirsa. Stráž navíc zahodila čtyři vyložené příležitosti a po ztrátě míče v 70. minutě inkasovala. Ve zbývajících dvaceti minutách se hrál bezstarostný, útočný fotbal a každé mužstvo mělo po pěti šancích.

Branky: 70. Chlumecký - 20. Kosiewicz, 30. T. Drašner, 50. V. Jirsa. Rozhodčí: Lopuszynski, ŽK: 3:1. Diváků: 50.

Zbývající výsledek I. B třídy:

Osečná – Bílá 3:1 (1:1)
Branky: 33. Kysela, 52. Hybner, 70. Jarý – 9. Ludvík. Rozhodčí: Rympler, ŽK: 2:1. Diváků: 100.

TABULKA

I. B třída Libereckého kraje.