Tým od Máchova jezera si na umělku do Heřmanic pozval mužstvo TJ Zákupy hrající I. B třídu.

TJ Doksy - TJ Zákupy 6:1 (2:1)

Začátek utkání zastihl svěřence trenéra Josefa Vinše nepřipravené. Byli u všeho pozdě a nepřesné přihrávky k úspěchu nevedly. Zákupští předvedli rychlý fotbal a tlačili svého soupeře, který se nemohl dostat do hry. Svou převahu vyjádřili Zákupští pěkným gólem ve 20. min., kdy vybojoval míč Dostál, přihrál do běhu Matušekovi a ten prudkou střelou po zemi vsítil úvodní gól 0:1.

Ve 31. Ondřej Vacek dostal přihrávku od Jiřího Bečvaříka a pohotovou střelou vyrovnal stav utkání na 1:1. O pět minut později Sedlák zatáhl balón po pravé straně, prudkou přihrávkou přes celé vápno našel Jurčika a ten po zemi nedal Kopřivovi šanci 2:1.

TJ Doksy - TJ Zákupy 6:1 (2:1). Deset minut v druhém poločase se dařilo hostům ze Zákup. Z dvaceti metrů Matušek bombou jen lehce minul Kotykovu branku, aby v 55. min. na druhé straně Zoubek vystřelil z hranice pokutového území do břevna, míč se odrazil na Kopřivova záda a nešťastně spadl do branky 3:1.

V tomto čase převzaly Doksy otěže zápasu do svých rukou, po zásahu trenéra Vinše do sestavy měly převahu a střelecky se jim dařilo. Předvedli se další střelci, Kolařík a Michal Vaňátko, což byl nakonec debakl, který si Zákupští snad ani nezasloužili. Hoši od Svitavky měli dobrou fyzičku po celý zápas a fotbalově jsou na mistráky dobře připraveni. Doksy rozhodnutý zápas dohrály ve svižném tempu a v pohodě.

Branky: 67. a 71. Kolařík, 31. Ondřej Vacek, 36. Jurčík, 55. Zoubek, 69. Michal Vaňátko - 20. Matušek. Rozhodčí: Jakub Ujka (bez karet). Diváků: 20.

Sestava Doks: Kotyk - Svatý, Martin Vaňátko, Jakša, Horčík, Jakub Vacek, Ondřej Vacek, Kolařík, Jiří Bečvařík, Jurčik, Sedlák - Michal Vaňátko, Vágner, Zoubek, Kulha, David Bečvařík. Trenér: Josef Vinš.

Sestava Zákup: Kopřiva - Štummer st., Synek, Jerson, Samek, Podhorský, Serdel V., Dostál ,Štummer ml., Matušek, Serdel J., Havránek. Trenér: Martin Havránek.

Vladimír Černý