Hodkovice - Bukovany 2:0 (2:0)

Hosté nastoupili pouze o deseti, a tak domácí rychle vstřelili Jáčem gól. Bukovany hrály sympaticky otevřenou hru, i když byly v oslabení. Za necelou půlhodinu Dostrašil navýšil na 2:0. Druhá půle se hrála v režii domácích, ale byl to jen průměrný fotbal bez větších šancí, i když hosté po zranění hráče deset minut dohrávali o devíti.

Branky: 2. Jáč, 26. Dostrašil. Rozhodčí: Čuřík, ŽK: 0:2. Diváků: 100.

Stráž n. N. - Staré Splavy 4:3 (0:2)

Stráž sice nastoupila s odhodláním zvítězit, byla lepší, ale z celé řady šancí neuspěla. Zato hostům stačil únik Prskavce a jeho střela znamenala vedení. A byly to opět trestající Splavy chvilku před poločasem, kdy po závaru přidaly druhý gól. Domácí snížili po rohu hlavičkujícím Vogtem, který po dalších pěti minutách sám před brankářem vyrovnal. Stráž však hrála nedisciplinovaně, navíc jí byl vyloučen T. Oberreiter. Hosté přesilovku hned využili po závaru. Předtím nastřelili břevno a dorážku z pár kroků napálili vedle. Domácí tlačil čas, ale stále to na gól nebylo. Až v samém závěru snahu korunoval opět po rohu Vogt na 3:3 a ve 3. minutě nastavení se prosadil Michalík 4:3.

Branky: 48., 53. a 89. Vogt, 93. Michalík - 43. a 70. Jakub Beránek, 12. Prskavec. Rozhodčí: Polák, ŽK. 6:1, ČK: 68. T. Oberreiter (S). Diváků: 50.

Ruprechtice - Velký Valtinov 4:2 (0:2)

Domácí ztratili do poločasu střeleckou mušku, a tak hosté dvakrát trestali po rychlých brejcích, které vznikly paradoxně při standardních situacích Ruprechtických. Ve druhé půli domácí rozjížděli pohledné akce a brzy snížili Rampáčkem. Za dalších deset minut bylo srovnáno Vrtalem. Domácí sice byli lepší, ale Valtinov stále bojoval o šanci na úspěch i za nepříznivého stavu, který zapříčinil Skalický po individuální akci Hošic. Určitě tak visačku nejhoršího týmu Valtinov v Ruprechticích nepotvrdil.Branky: 47. Rampáček, 56. Vrtal, 76. Skalický, 86. Hošic 29. Opršal, 36. Murdza. Rozhodčí: Frýda, ŽK: 0:3. Diváků: 70.

Zákupy - Bulovka 1:2 (1:1)

V bojovném utkání měli v úvodu domácí tlak, jenže své šance neproměnili. Až na jedinou, kdy Havránek poprvé a naposledy pokořil M. Zajíčka v brance. Bulovka ale dokázala po pěti minutách vyrovnat zásluhou Eimanna. Postupně hosté převzali iniciativu a ve druhém poločasu již byli lepší. V 75. se gólově prosadil O. Zajíček a Bulovku si cennou výhru nenechala vzít, i když domácí v závěru ještě finišovali a pokoušeli se vyrovnat.Branky: 26. Havránek 30. Eimann, 75. O. Zajíček. Rozhodčí: Dytrt, ŽK: 3:3. Diváků: 60.

Rozstání - Doksy B 3:0 (1:0)

Béčko z Doks bylo papírovým favoritem, ale hrál se vyrovnaný zápas, v němž sice hosté měli rychlé brejky, ale také špatnou koncovku. Domácí bojovali a po půl hodině hry se po odraženém rohovém kopu dostal míč Botkovi a bylo to 1:0. Doksy měly jedinečnou šanci poté, co byl jejich hráč sám před Kotlárem, jenže nemířil přesně. Za to domácím vyšel protiútok a po centru do vápna to byl Mikeš, který vstřelil druhý gól. V závěru hosté při šanci Tvrzníka spoléhali na ofsajd, ale ten nebyl, ale branka ano.

Branky: 33. Botka, 68. Mikeš, 82. Tvrzník. Rozhodčí: Čuřík, ŽK: 3:2. Diváků: 30. Doksy B: Procházka - Drábek, Picek Ondřej, Gabriel (60. Karas), Horčík, Kolařík, Vacek Ondřej, Válek, Vacek Jakub (46. Šimon), Kýček, Pilař.

Hrádek B - Loko Česká Lípa 1:2 (0:1)

Hostující nováček měl v úvodu štěstí, že Hrádek nastřelil tyč a spálil další dvě šance. Domácí ztráceli míče nepřesnostmi a jednu takovou využili Českolipští k brejku a dostali se do vedení. V 70. minutě došlo k vyrovnání. To Antoš přihrávkou vybídl Štálíka a ten srovnal. Jenže byli to hosté z Lokomotivy, kteří remízu nebrali, když nastřelili tyč, břevno a nakonec po všech těch šancích unikl hostující Horáček a rozjásal své spoluhráče. Tímto vítězstvím se Lokomotiva posunula na solidní 6. místo, kde přezimuje až do začátku jarních odvet.

Branky: 50. Kapras 42. Podrazil, 83. Horáček. Rozhodčí: Pavlů. Diváků: 70.