Mužský hokejový A-tým HC Predators Č. Lípa odehrál svůj poslední mistrovský zápas v Krajské lize, neboť vedení klubu již před několika týdny avizovalo ukončení činnosti „áčka“ z finančních důvodů, což se potvrdilo. Českolipští jeli na utkání do Liberce pouze s 11 hráči, a tak jejich první a zároveň poslední prohra v této sezoně (4:8) již nic neznamená.

VTJ Liberec - Česká Lípa
8:4 (3:2, 4:1, 1:1)

Od začátku aktivnější vojáci se brzy ujali vedení, když se dvakrát prosadil Tomíček. V 11. zvýšil přesnou tečí Šnajdr. Hosty vrátila do zápasu nedisciplinovanost domácí obrany a následná přesilová hra, ve které Predátoři snížili na 1:3. Hostům se navíc do konce třetiny podařilo snížit na rozdíl jediné branky. Do druhé třetiny měli ale vojáci opět raketový vstup.

Hned ve druhé minutě dovršil svůj hattrick Tomíček a další dvě minuty nato vojáci definitivně zlomili odpor soupeře, když Šnajdr přidal dvě branky a postaral se tak o druhý hattrick utkání. Ve 37. využili domácí dvojnásobnou početní výhodu a po krásné kombinaci zakončoval Jiří Svoboda. Poslední třetina se už spíš jen dohrávala a oba týmy vstřelily po jedné brance.

Branky: Šnajdr 3, V. Tomíček 3, Herda, J. Svoboda - Prussler, Plunkett, Mišaga, Lasig. Rozhodčí: Lorenčík - Grundler, Touš. Vyloučení: 9:4, využití: 2:2.

Další výsledky

Bohemians Praha - PSK Liberec 5:2 (1:1, 3:1, 1:0). Branky: Fencl 3, Kos, Březina - Mizerík, Šostý. Rozhodčí: Synek - Hodač, Kokrment. Vyloučení: 8:12, navíc Baran (PSK) 10 OT, využití: 4:0. Střely na branku: 30:29.

Lomnice - Frýdlant 8:2 (1:1, 3:1, 4:1). Branky: Rudiš 2, Vašek, Hájek, Lemfeld, Berka, Bláha, Rudiš, Martinec - Sommer, Šlejtr. Rozhodčí: Neťuka - Záruba, Novák J. ml. Vyloučení: 5:5, navíc Vrkoslav (FR) 5+OK. Využití: 0:0.