Tři z nich vstřelil Vladimíru Neumannovi, který ve 29. minutě opustil českolipskou svatyni, do níž se postavil Roman Matoušek. Ani on však nezabránil vysoké porážce.

Predátoři se před soubojem s Řisuty museli obejít bez trojice mladoboleslavských hráčů, kteří museli nastoupit za středočeský klub. Jak se trenér Jan Zachrla vypořádal s tímto problémem? „Tak já bych ani neřekl, že jsme museli řešit problém. Tam jsou kluci, kteří jsou nasazeni do hry, ať to je Tomáš Chládek, který přišel z Jablonce. Víceméně jsme s tím počítali, že dneska odehrajeme zápas v této sestavě. Tady nebyl záměr, abychom někoho ještě povolávali,“ vysvětluje českolipský lodivod.

Před utkáním se potýkal se zraněním David Bauer, chvíli to sice zkoušel, ale nakonec do duelu nezasáhl. „David už měl problémy z minulého zápasu, který jsme hráli doma, takže to spíš bylo obnovení zranění. Do třetí lajny naskočil Jaroslav Peterka, vyměnil se s Lukášem Lassigem na levé straně. Když to přijde, tak je třeba se s tím vyrovnat. Bohužel s tím nejde nic jiného dělat, než se s tím poprat a vyřešit tuto situaci,“ přibližuje změnu před začátkem střetnutí Jan Zachrla.

K zhodnocení duelu řekl toto: „My jsme byli dneska hodně produktivní, jelikož soupeř dal sedm gólů a my jsme mu z toho na pět nahráli. My vstřelili čtyři branky, takže jsme dali jakoby devět gólů. Padlo docela dost branek, ale bohužel, body nemáme. Samozřejmě, je to ironie. Pravda je ta, že jsme prohospodařili utkání, nechali jsme soupeře utéct. V té poslední části jsme se snažili trochu hru vyrovnat, ale zase přišly hloupé chyby, kdy jsme nechali soupeře vytvořit si jasné gólové šance, které proměnil, a to nás stálo zápas,“ uzavírá souhrn klání Jan Zachrla.