Kina

Kino Crystal Česká Lípa:
od 17.30: Operace Dunaj. Úspěšný polský divadelní režisér Jacek Glomb pod odborným dohledem Jiřího Menzela stvořil komediální příběh o jednom ostře sledovaném polském tanku, který se střetl s českou realitou.
od 20.00: Život je boj. Žádná pravidla, žádný ring, jen boj o peníze … a život v prostředí newyorkských ulic. Akční drama USA.

Městské kino Nový Bor:
od 19.00: Harry Potter a Princ dvojí krve. Další pokračování čarodějnické ságy. Na škole vypukne válka mezi zastánci dobra a přívrženci Voldemorta …

Kino Hvězda Kamenický Šenov:
od 17.30 a 20.00: Noc v muzeu. Strážci odešli domů, světla zhasla, dětští návštěvníci jsou doma v postýlkách… přesto je v „prázdném“ muzeu podivný šramot. Bývalý noční hlídač Larry Daley (Ben Stiller) je opět zatažen do bláznivého dobrodružství, ve němž ožívá sama historie…

Kino Máj Doksy:
od 18.30: Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů. Hrdinové z prostředí pod bodem mrazu se vrací, aby zažili další neuvěřitelné dobrodružství, tentokrát si budou muset poradit s obřími dinosaury… Animovaná americká komedie.
sobota od 20.30: Kurýr 3. Z jižní Francie přes Budapešť a Bukurešť až do Oděsy s výbušným nákladem a ostrými hochy v zádech. Akčn francouzský thriller.

Letní kino Nový Bor:
od 21.15: Hannah Montana. Miley Stewart se snaží stíhat školu, přátele a ještě svou tajnou identitu, popovou hvězdu. Když stoupající popularita Hannah Montany hrozí tím, že ovládne celý její život, je ochotna to podstoupit… Rodinná americká komedie.