Po Liberci vystoupí ve Světlé nad Sázavou, ve Špindlerově Mlýně,v Piešťanech, Ostravě, Telči, Vizovicích, Ústí nad Labem, Českých Budějovicích, Kutné Hoře, Plzni a poslední plánovaný koncert má v Táboře. Informace o datech a vstupenkách nejdete na jejích webových stránkách lennymusic.net.

Ve svých 23 letech máte ve světě hudby poměrně dost zkušeností. Posbírala jste několik cen Anděl a úspěchy přicházejí i v zahraničí, například v Americe. Co jev současné době Vaším cílem?
V poslední době se děje tolik věcí najednou, že musím spíš dávat na momentální a intuitivní rozhodnutí, než dlouhodobě plánovat. Pracuji každopádně na nových písničkách a vždycky jsem chtěla dělat muziku a cestovat, což si teď začínám plnit.

Jak to máte s letními festivaly. Navštívila jste nebo chcete navštívit nějaký jako divák?
Málokterý festival stihnu kvůli vlastnímu hraní pořádně navštívit.

Jubilejní 25. ročník hudebního festivalu Benátská! začal 27. července v Liberecké části Vesec. Na snímku je Gambrinus stage.
FOTO: První den Benátská! 2017 bavili Nagy, Wohnouti a Těla

Rok 2016 pro Vás byl úspěšný i v jiné rovině. Získala jste bakalářský titul. Plánujete další vzdělání? Jaký obor by Vás zajímal?
Momentálně se mi do školní lavice vracet úplně nechce, což ale neznamená, že mě nebaví se dál vzdělávat. Čtu hodně knihy o muzice, žánrech a kapelách, businessu a historii. Jsem teď spíš samouk a užívám si to.
 
Kteří z interpretů vystupujících letos v Čechách Vás zaujali? Jaký byste dala svým fanouškům tip?
Strašně mě štve, že nestačím vidět Die Antwoord, na které jsem se těšila. Na druhou stranu stihnu i některé z českých kapel jako Hopes nebo Skywalker. Taky Lower Than Atlantis, které poslouchám.
 
Jakou hudbu v současné době posloucháte?
Snažím se poslouchat kvůli inspiraci co nejvíc nově vydané muziky, například Lorde, Foo Fighters, London Grammar nebo Dua Lipa. Mam ale i své stálice, ke kterým se porad vracím: Red Hot Chili Peppers, One Republic, Vance Joy, Bring Me The Horizon nebo Marmozets.