Přes milion zhlédnutí během dvou týdnů. Úspěch, který předčil veškerá očekávání, slaví společný klip novoborského rapera Jakuba Sokolowskeho alias Cavaliera a známého zpěváka Bena Cristovaa. „Těžký váhy" jsou příběhem splněného přání, píle, síly, ale i odříkání.

„Každý ráno mi včera přijde dávno, venku je ještě tma, ale musím to zvládnout. Nemůžu si dovolit cokoliv odfláknout a jen tak rukou mávnout, já musim za svou slávou…že si mě přestal vídat na baru to není náhodou, musel sem začít dřít…"

Úspěch, který předčil veškerá očekávání, slaví společný klip novoborského rapera Jakuba Sokolowskeho alias Cavaliera a známého zpěváka Bena Cristovaa „Těžký váhy“.Podle Sokolowskeho jsou Těžký váhy metaforou. „Je to vlastně taková hymna o cvičení," říká. Spolupráce s Cristovaem vznikla původně kvůli nové desce „Jeden z davu", kterou Sokolowski chystá společně se svým dvojčetem Janem. Hudebník z Boru a Cristovao se dříve neznali. Výsledek jejich prvního společného počinu ale jasně dokazuje, že si v muzice sedli.

„Je to fajn člověk a velký profík. Spolupracuje se s ním skvěle, na natáčení panovala dobrá nálada. Lidé, kteří aktivně cvičí a zajímají se o to, najdou vždy společné téma," tvrdí Sokolowski. „Líbil se mu náš track Těžký váhy, tak jsme ho s ním přehráli a on si nás vlastně tak trochu vzal pod křídla," dodává borský raper.

Žijí zdravě a makají

Jak je zřejmé ze záběrů z videoklipu, mladý raper na sobě tvrdě maká, a to nejen v hudbě, ale hlavně v posilovně. Tam prý míří až pětkrát týdně, navíc přísně dodržuje zdravý životní styl. „Žádné velké párty, nezdravé věci, dodržujeme režim," jmenuje Sokolowski. Na budování svalstva pracuje také Cristovao. Zpěvák dokonce držel dietu a kvůli jiným klipům trénoval fitness či bojové sporty.

Úspěch, který předčil veškerá očekávání, slaví společný klip novoborského rapera Jakuba Sokolowskeho alias Cavaliera a známého zpěváka Bena Cristovaa „Těžký váhy“.Děj Těžkých váh se odehrává na pražském Vítkově. O slovo se střídavě hlásí Sokolowski s Cristovaem a kulisu, která těší hlavně dívčí publikum, tvoří i čeští reprezentanti ve fitness.

„My tomu podřizujeme hodně, ale na tyhle profíky zdaleka nemáme. To si nedokážu představit, mají můj obdiv," říká Sokolowski. Jakub Sokolowski a Cristovao představili nový track naživo zatím v jednom z brněnských klubů, ve čtvrtek jej uslyší také publikum v pražském klubu Roxy.

„Je o to velký zájem. Už teď jsou ale hotové i další věci," naznačuje Sokolowski.

Jakub Sokolowski• je mu 23 let
• žije v Novém Boru
• hudbě se věnuje od svých 14 let
• první hudební zkušenosti získal v Základní umělecké škole
• v životě se řídí heslem „Kdo maká, má svý, kdo to fláká, má kulový"
• inspiraci hledá především v americké hip-hopové scéně
• na hudební tvorbě spolupracuje společně se svým dvojčetem Janem

Zdroj: Youtube