FBC Autodrom Česká Lípa - Sam 71 Znojmo 13:4 (4:1, 3:1, 6:2)

V prvním utkání na sebe upozornil především Petr Vondráček, ten potvrdil skvělou formu z posledních zápasů a po 17 vteřinách poslal domácí do vedení. Trvalé obléhání znojemské branky přineslo ovoce až ve druhé části první třetiny, nejprve se trefil Jansa, po něm Vondráček a na první zásah znojemských hráčů reagoval zkompletováním hattricku opět Vondráček.

Druhá třetina vypadala téměř stejně jako ta první, trvalý tlak Lípy se podařilo gólově vyjádřit až ve druhé části třetiny, do černého se trefil Mach a Merlíček. Na 6:2 se podařilo hostům snížit zásluhou Jedličky, českolipská odpověď však přišla velmi rychle z hole Filipce, který uzavřel střelecký účet druhé třetiny na 7:2.

Poslední třetina se již hrála v uvolněném tempu, hned na začátku navýšil skóre kapitán Merlíček a rychlými slepenými góly v polovině třetiny Novák, Pražan a dvakrát Hřebřina. Za hosty byl vidět především kapitán Podrabský, který zatížil v poslední části konto Autodromu dvěma zásahy. Na konci se ještě trefil Vondráček, který tak utkání zakončil se skvělou bilancí 4+4.

Sestava a body Autodromu Česká Lípa: Malec (Palček) Tichý (0+1), Kotera, Pražan (1+0), Filipec (1+1), Jansa (1+1), Mach (1+2), Novák (1+1), Merlíček (2+2), Vondráček (4+4), Hřebřina (2+1), Dědek. Trenéři: Slaný Štěpán a Stožický Jiří.

FBC Autodrom Česká Lípa - Sam 71 Znojmo 13:4 (6:1, 5:1, 2:2)

Nedělní utkání hrané v Novém Boru vypadalo téměř stejně jako to první: trvalý tlak České Lípy a soupeř, který se snažil trestat nepřesnosti v podání domácího týmu. V sedmé minutě si seběhl Kotera až do brankoviště, kde poprvé překonal Pechuru a načal tak úspěšnou desetiminutovku, která skončila šesti zásahy ve znojemské brance.

Ve druhé části mohli diváci vidět především snažení Milana Tichého, který jakoby chtěl překonat sobotní osmibodový zápis Petra Vondráčka. Tichý nejprve neproměnil trestné střílení, poté si však spravil chuť rychlým třetinovým hattrickem a také si připsal asistence u branek Vondráčka a Merlíčka. Znojmo se radovalo jen jednou zásluhou bojovného Kučery.

Poslední třetina byla hraná spíše z povinnosti. Nejprve se trefil domácí Tichý, na druhé straně na sebe upozornil Vašek a poté i Podrabský. Poslední slovo si vzal Merlíček, který vypíchl v oslabení míček a naservíroval Pražanovi, který trefil stejný výsledek jako v sobotu.

Sestava a body Autodromu Č. Lípa: Nerad (Malec) Tichý (5+3), Kotera (1+1), Pražan (1+0), Filipec (2+1), Jansa, Mach (1+1), Novák (1+2), Merlíček (1+2), Vondráček (1+1). Trenéři: Slaný Štěpán a Stožický Jiří