Další závod ze série MOGUL driving cupu se uskuteční nadcházející sobotu 8. března na autodromu v Sosnové. Původně zimní seriál závodů pro amatérské jezdce na autodromu v Sosnové v letošním roce zažil pravé mrazivé podmínky se sněhem jen jednou, to mu ale nic neubralo na zábavnosti a atraktivitě, což potvrzuje neustále narůstající počet jezdců a vždy jiní vítězové každého ze čtyř uskutečněných závodů.

Amatérští závodníci do Sosnové přijíždějí ve svých sériových, ale i upravených vozech, aby změřili síly se stejně nadšenými soupeři, kterým také v žilách koluje vysokooktanový benzin. Na profesionálně zabezpečené a uzavřené trati autodromu jsou k tomu ideální podmínky.

Jaro v Sosnové začíná i pro diváky, kteří mají během celého programu MOGUL driving cupu volný vstup na všechny tribuny autodromu i do servisního zázemí. Budou moci sledovat tradičně velmi pestrou směsici závodních vozů, kde nechybí ryzí speciály z automobilových soutěží rally s pohonem čtyř kol, historické automobily, sportovní exoti jako je například Ford Mustang GT nebo třeba malé Fordy Fiesta R1, kterých se v Sosnové v sobotu ukáže rovnou celá smečka.

Na pátý závod série se stále ještě můžete přihlásit na stránkách www.autodrom.cz v sekci MOGUL driving cup. Pro účastníky je připravená tradiční okruhová trať, která se jede ve stejném směru. Jako obvyle obsahuje rychlé i technické pasáže, takže o zábavu nebude nouze.

Očekává se jarní počasí, a tak je právě teď ten ideální čas vyvětrat své motorové krasavce a přijet si o víkendu zazávodit do Sosnové. Pokud by vám náhodou chyběl vhodný automobil k účasti v závodě, můžete využít výhodné nabídky autodromu a na trať vyrazit s upraveným Fordem Fiesta či Škodou Fabia.

Více informací včetně přihlášek, propozic a akreditačního formuláře najdete na www.autodrom.cz

Petr Eliáš