Překvapení se zrodilo v Zákupech, kde si beznadějně poslední Prašivky připsaly první vítězství v soutěži, a to nad rezervou F.A.Zole Česká Lípa B, kterou zdolaly 6:5.

Inter Interma Liberec - Dalmach Turnov B 7:5 (1:1)

Za hosty otevřel skóre Špína a v poslední minutě vyrovnal za domácí Jon. Druhý poločas byl na branky o poznání vydařenější, přičemž střelecky se začalo dařit domácím. Na 2:1 se trefil Soukup, o chvíli později vyrovnal Hanzl, ale o dvoubrankové vedení domácích se zasloužilo duo Lode, Neumann.

Za Dalmach snížil Kulhánek, jenže Liberečtí odpověděli opět zásluhou Neumanna. Turnov závěr utkání zdramatizoval zásluhou snížení v podání Štefana, ale ze strany Dalmachu to bylo vše. Inter zvítězili 7:5 a v tabulce poskočil na osmé místo.

Branky: Soukup 2, Neumann 2, Jíra, Jon, Lode - Štefan 2, Hanzl, Kulhánek, Špína.

F.A.Zole Česká Lípa B - Prašivky Liberec 5:6 (2:1)

Úvod nenasvědčoval tomu, že by poslední Prašivky mohly naplno bodovat, zvlášť když ve 3. minutě prohrávaly 0:2. V závěru I. půle se Prašivkám podařilo snížit v podání Radačovského. Úvod druhého dějství patřil opět Fazolím: vedly 4:1. Hosté však nesložili zbraně a závěr dokonale zdramatizovali. Nejprve Oberreiter snížil na 2:4 a pak Radačovský dvěma brankami vyrovnal.

Ve 38. minutě bylo 4:4, ale domácí šli znovu do vedení na 5:4. Jenže Prašivky předvedly závěr snů, když minutu před koncem vyrovnal Vodička a v závěrečné minutě autor čtyř branek Radačovský vystřelil Prašivkám první vítězství.

Branky: Koždoň 2, Kliment 2, Kuzněcov - Radačovský 4, Oberreiter, Vodička.

Legnex Jablonec - Yankees Warriors Nový Bor 8:6 (1:2)

Utkání začalo lépe pro hosty, když v 5. minutě přesně střílel Miler, ale zanedlouho vyrovnal Vrabec. Novoborským se přece jen podařilo poločas vyhrát 2:1. II. půle se podařila Legnexu, když nejprve vyrovnal Řeháček a tentýž hráč třemi brankami výsledek otočil. Závěr byl velmi dramatický. Hosté dokázali snížit na rozdíl jedné branky, ale Legnex si již výsledek pohlídal, což korunoval v závěru gólem na konečných 8:6.

Branky: Řeháček 5, Vrabec 2, Lietava, vlastní - Strejček 2, Miler, Jezdinský, Zemanec.

Greens Liberec - JASIP Jablonec 5:7 (3:4)

Greens hráli s JASIPem vyrovnanou partii. Vedení se nejprve ujali domácí zásluhou Jílka, v 7. minutě JASIP dvěma brankami skóre otočil. Poté se Greens dostali opět do vedení 3:2. Závěr poločasu patřil hostům, když odcházeli do kabin s vedením 4:3. Ve druhém poločasu si JASIP udržoval jednobrankové vedení a rozhodnutí přišlo až v závěru, kdy Jablonec odskočil na rozdíl dvou branek a stále vévodí tabulce bez ztráty bodu.

Branky: Jílek 2, Gregor, Holec, Hubka - Černý 2, Žemba 2, Paldus, Mikula, Neugebauer.

TTNF Liberec - Alex Liberec 4:4 (0:3)

Hosté v libereckém derby na svého soupeře vlétli a v poločasu vedli 2:0 zásluhou dvou branek Černohorského. Tentýž hráč ve 21. minutě vstřelil třetí branku a vypadalo to, že zkušený Alex si výsledek udrží. Opak byl však pravdou, protože ve 31. minutě bylo srovnáno. V závěru utkání domácí vstřelili čtvrtou branku, ale nakonec utkání skončilo smírně, když za hosty vyrovnal Lukáč.

Branky: Jína 2, Žoček 2 - Černohorský 3, Lukáč.

Jizeran Doubrava Turnov - Démoni Česká Lípa B 5:5 (3:4)

Démoni vždy vedli o jednu branku a domácí jen vyrovnali. Ve druhém poločase branek již moc nepadlo. Ve 28. minutě Jizeran vyrovnal a o tři minuty později poprvé vedl. V závěrečné minutě domácí přišli o možnost postoupit na třetí místo tabulky a přeskočit tak svého soupeře, protože hosté vyrovnali.

Branky: Císař 2, Havel 2, Vrabec - Půlpán 2, Frnka, Zelenka, Mikysa.

TABULKA

Krajský futsalový přebor LK.

PProgram příštího kola: Yankees Warriors Nový Bor - TTNF (pátek 7. 12. ve 20.00, SH N. Bor), F.A.Zole Česká Lípa B - Inter Interma (sobota 8. 12. v 11.00, SH Č. Lípa), Prašivky - Démoni B (neděle, 15.30), JASIP - Jizeran, Alex - Greens, Dalmach B - Legnex (vše neděle).