Výsledky 20. kola:

Yankees Warriors Nový Bor - Legnex Jablonec 5:6 (2:0)

Domácím nestačil ani luxusní náskok, když vedli již ve 25. minutě 4:0. Hosté během jedné minuty třemi brankami dokázali snížit. Poté ještě domácí odskočili na 5:3, ale Legnex mocným finišem dokázal skóre otočit. Branky: Miler 2, Halbich, Strejček, Svoboda Hübner 2, Lietava 2, Jelínek, Selinger.

Prašivky Liberec - F.A.Zole Česká Lípa B 6:17 (3:8)

Již od začátku domácí tahali za kratší konec a hosté z Lípy utkání vévodili po celé utkání. Za domácí se čtyřikrát trefil Oberreiter. Branky: Oberreiter 4, Hodboď, Vrtal Kočí 4, Havlásek 4, Chadraba 2, Vokál 2, Koždoň 2, Kuzněcov, Švasta, Mitáč.

JASIP Jablonec - Greens Liberec 12:6 (5:3)

JASIP Jablonec si s chutí zastřílel. V prvním poločase hosté částečně drželi krok s favoritem, když prohrávali pouze 3:5. Ve druhém poločase už se JASIPu začalo dařit střelecky a nakonec jasně zvítězili. Branky: Žemba 4, Mikula 3, Javůrek 2, Scholz st., Chropůvka, Scholz ml. Gregor 3, Schovanec, Jirouš, Dráb.

Dalmach Turnov B - Inter Interma Liberec 9:8 (6:2)

Hosté do 14. minuty drželi se soupeřem krok, když byl stav 2:2. Poté Dalmach do poločasu odskočil na rozdíl čtyř branek. Ve druhém poločase hosté mocně dotahovali náskok Dalmachu, avšak vyrovnat se jim nepodařilo a podlehli tak rozdílem jedné branky. Branky: Jíra 5, Bernard, Pekař, Špína, Pecka, vlastní Budský 3, Neumann 2, Hůlka, Lode.

Alex Liberec - TTNF Liberec 7:9 (4:2)

Alex odehrál s TTNF vyrovnanou partii, když po prvním poločase vedl 4:2. Poté se karty obrátily a hosté dokázali mocně dotahovat. Ve 27. minutě hosté poprvé v utkání vedli nejprve 5:4 a poté také 6:4. Domácí předvedli, že jsou zkušený tým a ještě dokázali srovnat. Závěr utkání patřil hostům, kteří během minuty odskočili Alexu na rozdíl tří branek, který se domácím již nepodařilo srovnat. Branky: Koblížek 3, Trnka 2, Lukáč 2 Jirsa 2, Drašner 2, Oberreiter 2, Volek, Neumann, Michalík.

Démoni Česká Lípa B - Jizeran Doubrava-Turnov 8:3 (2:2)

Do poločasu se hrálo vyrovnané a pohledné utkání, když hosty držel nad vodou brankář Musil. Ve druhém poločase se domácím začalo střelecky dařit a nedali Jizeranu sebemenší šanci ke zvratu. Branky: Demke 5, Puhlovský 3 Halfar 2, Císař. ČK: Šelemberk (D-T).

Výsledky 21. kola (9. a 10. 3.):

Démoni Česká Lípa B - Prašivky Liberec 19:4 (6:1)

Jizeran Doubrava-Turnov - JASIP Jablonec 2:8

Greens Liberec - Alex Liberec 6:7 (3:3)

TTNF Liberec - Yankees Warriors Nový Bor 9:2 (5:1)

Legnex Jablonec - Dalmach Turnov B 8:8 (5:3)

Inter Interma Liberec - F.A.Zole Česká Lípa B 16:3 (8:0)

Michal Milner