Zde nejprve v pátek od 19 hodin vyzvou Bmužstvo ČZU Praha a pozítří od 15 hodin přivítají lídra tabulky 1. liga Sokol Dobřichovice.

Českolipští si minulý týden udělali „výlet“ na Moravu, odkud přivezli jednu porážku a cennou výhru

Staré Město Loko Č. Lípa
3:0 (20, 24, 15)

„Nehráli jsme špatně, ale proti tak zkušenému soupeři musíme přidat něco navíc, což se nestalo. Dva a půl setu jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem, ale chybělo nám uhrát pár bodovek. Myslím si , že jsme zápas prohráli hlavně proto, že jsme nezvedali těžké míče v poli. Soupeř to dokázal, a proto vyhrál,“ vrátil se k pátečnímu duelu trenér Konstantin Chocholouš.

Sestava Č. Lípy: Javůrek, Peníška, Bajer, Poživil, Špringl, German,Vobr, Pudil, Pekárek, Vitvar, Koryta, libero: Steffan.

Brno „B“ Loko Č. Lípa
2:3 (21, -24, 21, -21, -14)

Dvě hodiny a osm minut trval tento vyrovnaný prvoligový duel, který však vidělo pouze patnáct fanoušků. „Z toho osm bylo od nás,“ podotkl trenér Chocholouš.

„Brněnští mladíci, kteří byli doplněni asi o tři extraligové borce, měli pořád navrch a my jsme na jejich hru nemohli najít protizbraň, až jsme to ve čtvrtém setu prolomili a získali velmi cenné vítězství,“ těšilo kouče, jenž své mužstvo pochválil. „Dařilo se nám o mnoho lépe při hře v poli, a když jsme k tomu přidali tvrdý útok a dobré bloky, byl to základ úspěchu. Taky jsme výborně přihrávali, takže to měl nahrávač jednodušší. Ale byly to nervy.“

Sestava Č. Lípy: Javůrek, Peníška, Bajer, Poživil, Špringl, German,Vobr, Pudil, Pekárek, Vitvar, Koryta, libero: Steffan.