Značně oslabený tým českolipských volejbalistů nastoupil v sobotních zápasech 11. a 12. kole druhé ligy proti poslednímu týmu tabulky VSK ISŠTE Sokolov. Po dvou výhrách 3:1 si Lokomotiva udržela druhé místo v tabulce, kde má stejně bodů jako vedoucí Jiskra Domažlice.

Trenéru Janouškovi chyběli z různých důvodů Martinec, Poživil, J. Žirovnický, Boleslav a Jabor. Navíc Jakub Moštěk svoje zranění z minulého zápasu ještě nedoléčil, a tak nemohl hrát naplno, proto občas pomohl se střídáním.

„V obou zápasech jsme znovu špatně přihrávali, proto naše útoky nebyly dobře připravené a my jsme dělali spoustu chyb. Přesto jsme se soupeřem drželi krok a v koncovkách setů jsme si pomohli dobrým blokem. Přestože náš výkon nebyl nijak skvělý, bereme šest bodů, a to se počítá," hodnotil zápasy asistent trenéra Konstantin Chocholouš.

Tento týden mají volejbalisté volno, poté tým Loko čekají těžká kola. Nejprve se 30. listopadu představí na palubovce prvních Domažlic a další týden sehrají dva zápasy s Mladou Boleslaví, která je momentálně třetí.

Loko Česká Lípa - Sokolov 3:1 (16, 20, -17, 22)

hráno 83 minut

Loko Česká Lípa - Sokolov 3:1 (21,-23, 22, 18)

hráno 100 minut

Sestava Loko: Javůrek, Bajer, Moštěk, Plachý, Mašek, Janoušek, Pekárek, Lukáš, libero: Žirovnický Petr