Tělovýchovné jednoty, kluby a oddíly tak opět mají šanci přihlásit své nejlepší borce do této ankety, a tím se pochopitelně ještě více zviditelnit!
Vyhlašovat se letos bude v těchto kategoriích:

Jednotlivci dospělých
Jednotlivci mládeže (roč. 1991 a mladší)
Družstva dospělých
Družstvo mládeže
Trenér roku
Krajánek roku
Veterán roku – Masters ( nad 60 let).

Je tedy na funkcionářích příslušných oddílů a klubů, ale i rodičích a příbuzných, aby prezentovali své sportovce a týmy mezi nejúspěšnější v okrese (jméno, příjmení, oddíl, nejlepší výkony a výsledky v roce 2010) , a to nejpozdějí však do 7. 12. 2010 zasláním nominace na e–mail: radek.valenta@denik.cz. Z těchto námětů bude sestavena a zveřejněna listina nejúspěšnějších sportovců a klubů, která bude prezentována v Českolipském deníku.

Stejně jako v minulých letech o konečném pořadí budou rozhodovat nezávisle na sobě tři subjekty: novináři a fotografové, Sportovní unie Českolipska a čtenáři. A právě vy, čtenáři, si dle svého hlasování na originálních kupónech vystřižených z Českolipského deníku (musí být ve všech kolonkách řádně vyplněný!) zvolí Hvězdu Deníku (jednotlivec s nejvyšším počtem hlasů).

Připomínáme, že se v loňském roce stala celkovou vítězkou kategorie Jednotlivci dospělí sportovní střelkyně SSK Manušice Zuzana Šostková (na snímku). Další kategorie ovládli Veronika Süssnerová (AC Česká Lípa), ženské družstvo českolipských atletek, basketbalový tým juniorů, trenérem roku se stal Stanislav Stupka a ocenění Krajánek roku získal Luboš Opelka (oba sportovní střelba).