O prvenství v této soutěži bojovalo na třech turnajích již jen nejlepších 24 týmů z celé ČR ve třech skupinách. Ostatní dohrávaly již jen soutěž útěchy bez možnosti postupu (15 týmů z Čech a 12 týmů z Moravy ve 4 skupinách).

Tým českolipské Lokomotivy hrál v lepší české skupině (8 družstev) na palubovce Kralup n.Vltavou. V tomto závěrečném kole již mohla všechna družstva hrát bez obav ze sestupu, a tak i na hře to bylo znát. Utkání byla poměrně kvalitní a českolipské dívky obsadily na tomto turnaji čtvrtou příčku.

„Naše družstvo odehrálo turnaj poměrně kvalitně, na dva nejlepší týmy z Kralup a Budějovic ale nestačilo. V ostatních utkáních podal tým poměrně kvalitní a bojovný výkon," zmínil se kouč Jaroslav Javůrek, jenž společně se svými kolegy z trenérského týmu Liborem Kudláčke a Jiřím Majorem pochválil všechny svěřenkyně. „Za zmínku však stojí série úspěšných podání Anny Lacíkové. Svými šňůrami es přiváděla soupeře do neřešitelných situací. A některé série jejích bodů byly dvouciferné!"

Starší žákyně Lokomotivy mají nyní před sebou závěr Krajského přeboru. Bez ohledu na výsledek získají stříbrné medaile s právem postupu na mistrovství ČR. „O tom si mohou jejich soupeřky z Českého poháru nechat jenom zdát," těší českolipské lodivody a dodávají, že účast družstva Loko v ČP starších žákyň byla pro Č. Lípu premiérou a zřejmě zároveň i derniérou. „Hráčkám tímto děkujeme a přejeme hodně úspěchů na nadcházejícím mistrovství republiky."

Výsledky Loko:

Kometa Praha 2:0
VK Č. Budějovice 0:2
Orion Praha 2:1
Dansport Praha 1:2
TJ Kralupy 0:2
SK Třebín 2:1
TJ Auto Škoda Mladá Boleslav 2:0

Sestava Loko: Tereza Majorová, Linda Novotná, Dominika Muchová, Eva Ziková, Aneta Kaniová, Nikola Kaniová, Anna Lacíková, Tereza Brožová a Tereza Kanská. Trenéři: Jaroslav Javůrek, Libor Kudláček, Jiří Major.