Litvínov – Nový Bor 1:1 (0:0)

Úvod utkání hostům příliš nevyšel a Szabo musel několikrát zakročit proti nebezpečným šancím Litvínova. Novoborští se osmělili až ve 13. minutě zásluhou Jordáka. Postupně se začala hra vyrovnávat a hosté více zaměstnávali soupeřovu obranu. Ve 27. minutě vyzval Jordák přihrávkou do šance Zelingera, ale ten přestřelil domácí branku. Ve 34. minutě Jordák nasadil ke střele asi z 25 metrů a míč šel jen těsně nad branku. Herní odvaha hostí stále narůstala a ve 40. minutě předvedli Zelinger, Jordák a Opočenský hezkou akci, ale opět mířili nepřesně.

Na začátku druhého poločasu měl problémy se střelou domácích Szabo, ale jeho spoluhráči nebezpečí odvrátili. V 67. minutě přichází taktický tah trenérů Kubáně a Štěpánka. Střídají Zelingera a na hřiště vbíhá Baťka, který také hned předvedl několik dobrých centrů dopředu. V 69. minutě vybojovali domácí trestný kop asi z 23 metrů. Novák nešťastně míč tečoval a přes skrumáž hráčů se dostal do branky - 1:0.

V 70. minutě další střela prošla na novoborskou branku, ale tyč míč vrátila zpět do hřiště. V 75. minutě mohlo být vyrovnáno. Centrovaný míč Baťkou se dostal až na Jordáka. Tomu ale víc odskočil než bylo třeba. V 83. minutě se Szabo předvedl výborným zákrokem. V 86. minutě dlouhý křižně a přesně centrovaný míč Kubešem našel naběhnutého Jordáka. Ten ukázal záda domácí obraně a překonal domácího brankáře – 1:1.

Sestava: Szabo, Benc, Stehlík, Jeřábek,Vávra, Kubeš, Opočenský, Novák, Šulc, Zelinger, Jordák (Pácha, Baťka, Stromecký).