Společně s restaurantem Ajeto v Novém Boru jsme pro vás připravili soutěž o voucher za 500 Kč na konzumaci v restauraci, vstupenky do Ajeto Art Glass Muzeum Nový Bor a sady krásných skleniček. Z došlých kuponů vylosujeme tři výherce.

Chcete vyhrát? Stačí kupovat tištěný Českolipský deník a vystřihovat jednotlivé části kuponů. Budou postupně tři. Z těch pak slepíte opět celý kupon (čtěte návod níže). První část vyjde již ve středu 6. listopadu!

NÁVOD PRO VÁS, JAK HRÁT:

Ve středu, čtvrtek a pátek uveřejníme postupně tři části rozstřiženého kuponu (viz kompletní vzorové foto). Vystřihněte všechny tři části a pak je nalepte na papír, abyste dali dohromady celý kupon. Ten můžete donést osobně nebo poslat na: Českolipský deník, Mariánská 216, 470 01 Česká Lípa, a to do čtvrtka 14. listopadu do 16 hodin.

Nezapomeňte uvést jméno, adresu a telefonní kontakt.

Z došlých kuponů vylosujeme tři výherce, jejichž jména zveřejníme v pátek 15. listopadu. První cenou je poukaz za 500,- Kč na konzumaci v restaurantu Ajeto Nový Bor + 2 skleničky, druhý výherce získá dvě vstupenky do Ajeto Art Glass Muzeum Nový Bor + 2 skleničky a třetího obdarujeme sadou skleniček.