O dveře bytu v panelovém domě v České Lípě se přetahovali dva muži ve věku 23 a 28 let. Průběh následného fyzického napadání byl dramatický a každou chvíli měl „navrch“ někdo jiný. Nyní jsou oba v aktéři v pozici poškozeného i obviněného.
Někdy k rozpoutání pořádné rvačky stačí maličkost. Příčinou pěstního souboje mezi osmadvacetiletým mužem a o pět let mladším protivníkem byly dveře. K incidentu došlo ve večerních hodinách na chodbě panelového domu v České Lípě.
Nejdříve si oba aktéři vyřizovali své názory pouze slovními urážkami. Pak se ale mezi oběma bojovníky objevily dveře. O ty se následně začali přetahovat. Mladší staršímu přitom poranil nohu, přičemž si později léčba vyžádala pracovní neschopnost staršího soupeře. Zdálo se, že prvním zraněním dospěla bitka ke svému konci.
„Následně se ale síly vyrovnaly a muž se zraněnou nohou mladšího útočníka „zasypal“ takovou dávkou pěstních útoků , že mu zlomil dolní čelist,“ řekla mluvčí českolipské policie Ivana Baláková.
Zranění čelisti si vyžádalo hospitalizaci postiženého na specializovaném oddělení liberecké nemocnice. Oba aktéři incidentu jsou proto obviněni z trestného činu ublížení na zdraví, přitom budou současně v trestním řízení oba i v pozici poškozeného.