Novoborští fotbalisté se museli obejít hned bez několika hráčů. Kvůli zranění nebo pracovním povinnostem chyběli Třešňák, Sochor, Šimůnek a Blumnetritt. Soupeřem Nového Boru bylo Litoměřicko, které v minulé nedohrané sezóně bylo v ústeckém krajském přeboru na prvním místě.

Hostující tým do zápasu vstoupil aktivně. V šestnácté minutě nařídil po jednom ze soubojů v pokutovém území Nového Boru rozhodčí penaltu. Míč si na puntík postavil David Šraga. Gólman Chadraba, hráč Arsenalu Česká Lípa, který Novému Boru v tomto mači pomáhal, vystihl směr střely, ale míč zastavit nedokázal.

O dvě minuty později byla znovu nařízena penalta proti Novému Boru. Zahrával ji znovu Šraga a i tentokrát byl Chadraba blízko chycení. Na míč si sáhl, ale inkasovanému gólu nezabránil. Litoměřicko se rychle dostalo do dvoubrankového vedení.

Ve druhém poločase se Nový Bor pokoušel snížit a zdramatizovat zápas, ale litoměřického brankáře domácí překonat nedokázali. Litoměřicko vyhrálo tento zápas díky úspěšným penaltám 2:0.