DESNÁ V JIZERSKÝCH HORÁCH

TJ Desná – TJ Jiskra Mimoň, I.A třída
Začátek sobota 3. listopadu ve 13.30 hodin
Pití: Plzeň 12, Kozel 11, nealko Birel, pivo ovocné, ochucené, svařené víno, káva se šlehačkou, čaj, slivovice, zelená, kávový rum – tj. oblíbená místní „svatá trojka“, limo, cola a další nealko nápoje
Jídlo: párek v rohlíku, bramboráčky, hranolky, lehce pikantní, paprikové klobásy z udírny od místního řezníka
Zajímavost: vstupné 30,- Kč, v ceně je Desenský drak tj. fotbalový bulletin, důchodci platí jen dvacku a studenti mají vstup zdarma. V areálu jsou pro veřejnost k dispozici stoly na stolní tenis. Občerstvení funguje i v týdnu, když na rekonstruovaném trávníku trénují dětské týmy. Čekající maminky si mohou dát něco dobrého. 

STRÁŽ NAD NISOU

Stráž nad Nisou - Vesec, I. A třída
Začátek sobota 3. listopadu ve 13.30 hodin
V hospodě je možné dát si točené svijany. K nealku je na výběr kofola, malinovka i nealkoholický biller. K jídlu si zde můžete dát malé, nebo velké klobásy na grilu. Zároveň je v areálu dětské pískoviště.

Mapka fotbalový bufet.Zdroj: Deník

VELKÉ HAMRY

TJ Velké Hamry – TJ Jiskra Harrachov I. B třída
Začátek sobota 3. listopadu ve 13.30 hodin
Pití: Plzeň 35,- Kč, Excelent 28,- Kč, Svijany 11 25,- Kč, nealko nápoje, káva čaj
Jídlo: klobásy na grilu
Jedno z mála hřišť, kde si mohou u zápasu fanoušci pohodlně sednout, někteří dokonce, v případě deště, pod deštníky. Areál je opravený, k dispozici nabízí také dětský koutek, příjemný je ukazatel výsledku zápasu.  Kabiny hráčů, klubovna a místnost vedení klubu je oddělená od prostoru pro fandy plotem, vchod hlídá služba.

ŽIBŘIDICE

Žibřidice - Chrastava, I. B třída, západ
Začátek sobota 3. listopadu ve 10.30 hodin
K pivu si můžete dát točený excelent gambrinus. K nealku tu jsou na výběr kofola. K jídlu si fanoušek může dát klobásy a z další nabídky brambůrky, nebo tyčinky. Za brankou je pro děti dětské hřiště. Děti, které přijdou na fotbal, dostanou zdarma limonádu, nebo nanuk.

RASPENAVA

Raspenava B - Hrádek nad Nisou B, okresní přebor
Začátek sobota 3. listopadu ve 13.30 hodin
K pivu je na vyběr: točený Konrád a Bernard. K nealku je na výběr: Kofola, Birell a různé džusy.  K jídlu si fanoušci mohou dát klobásy, občas i maso na grilu. Přímo za hospodu je dětské hřiště a work outové hřiště pro dospělé.