Úvaly V 11. kole Fortuna divize B zajížděl českolipský Arsenal do středočeských Úval, které byly favoritem.

Hostující tým se představil v dobrém světle a vybojoval jeden bod za remízu 1:1.

Trenér Martin Šimon k tomu řekl: „ Pro nás je bod úspěchem. První poločas jsme odehráli dobře, Zemánek nastřelil tyč. Soupeř měl též šance. Ve druhé půli jsme domácím nabídli šance sami a inkasovali ze standardky. Potom jsme vyrovnali a měli jsme i další šance, například Zemánek orazítkoval břevno. Mohli jsme vyhrát, ale také prohrát, proto si myslím, že bod je spravedlivý. Škoda, že jsme nezvládli penalty.“

SK Úvaly - Arsenal Česká Lípa 2:1 (PK 4:2)

Domácí šli do vedení v 69. minutě, po rohovém kopu Vrabce hlavičkoval Jemelik 1:0. Pak ještě musel Chadraba vytlačit tvrdou střelu Novotného na roh. O deset minut po vedoucím gólu přišla na řadu Lípa. Vodrážka poslal z vlastní poloviny míč do domácího vápna, kde se před gólmanem objevil Kaňkovský a v pádu protlačil míč mezi tři tyče úvalské branky 1:1.

Šest minut před koncem mohl zvrátit vítězství na vlastní stranu Kaňkovský, jenže proti byl gólman Michalek, když jeho hlavičku doprostřed branky lapil.

Za tohoto stavu přišly na řadu pokutové kopy: Andrle 1:0, Valta 1:1, Vrabec 2:1, Malý břevno, Moudrý nedal, Míglovi ji chytil Michalek, Jemelik 3:1, Kýček 3:2, Štěpánek 4:2.

Domácí trenér Petr Vrabec po utkání řekl: „Lípa byla hodně těžký soupeř, hrála dobře. Já jsem na to upozorňoval, že to nebude lehký zápas. První půle byla o ničem, šlo o oťukávání. Ve druhém poločase jsme měli čtyři tutovky. Je fakt, že Lípa měla také šance. Myslím si, že možná o ten gól jsme si zasloužili vyhrát. Nakonec z toho je remíza.“

Branky: 70. Jemelík Zdeněk - 79. Kaňkovský Karel. Rozhodčí: Šimeček (bez karet). Diváků: 100.
Arsenal Česká Lípa: Chadraba - Valta, Malý, Hauer (17. Müller), Vodrážka - Zemánek (87. Šimon), Ladra (74. Mígl), Hodač, Frömmel (74. Kýček) - Lacek (84. Mpong), Kaňkovský.

Miroslav Dalík