FC Nový Bor - FK Varnsdorf U 19 6:1 (4:1)

Soupeř ze sousedního kraje měl původně přijet až ve středu, nakonec se týmy potkaly na novoborském hřišti o den dříve. Domácí trenér postavil do prvního poločasu zkušené hráče i mladíky a přestože soupeř začal dobře bránit a po křídlech se snažil i o útok, Bor měl ze hry trochu více a postaral se také o úvodní branku zápasu.

Po vedení z 12. minuty a další přesně trefě, která přišla o pět minut později, se hostům podařilo zanedlouho snížit. V závěru poločasu přidali domácí dva rychlé góly a do druhé půle vstupovali za stavu 4:1.

V druhém poločase museli hosté více bránit a poměrně dlouho se jim také dařilo, přesto hráči Nového Boru přidali v závěru ještě dvě přesné střely.

„V tréninkovém tempu si naši hráči připravili ještě řadu dalších gólových příležitostí, ale přesný zásah se jim nepodařil. Zápas hraný v poměrně dobrém tempu řídil rozhodčí Řeháček ml. a všechno dění na hřišti sledovalo asi 35 diváků," shrnul Jiří Obrovský, sekretář novoborského FC.

Fotbalisty Nového Boru čeká už v sobotu západ předkola Poháru FAČR, kdy se představí na hřišti jabloneckého Mšena. Utkání začíná 18. července v 17 hodin. V předešlých letech se Novému Boru v pohárové soutěži příliš nevedlo, loni vypadl už v předkole s Litoměřicemi, před tím se dvakrát nedostal přes první kolo.