Jediné, co asi diváky zaujalo, bylo utkání ve Cvikově, kam přijela rezerva od Máchova jezera. Domácí „béčko“ jí sice dalo čtyři góly, ale hosté byli ještě o jednu branku lepší.

Polevsko – Brniště 0:1 (0:1)
Hosté přijeli do „horské obce“ s cílem uhrát nějaké body. To se podařilo, ale nebylo to snadné. „Vzhledem tomu, že nám chybělo pět hráčů základní sestavy, je výhra o to cennější,“ přiznal Ladislav Zlatohlávek, sekretář FK Brniště.

Jediná branka padla ve 26. minutě, když domácí brankář vyrazil střelu a jeho spoluhráč ve snaze zakopnout míč, trefil vlastní síť. Do druhé půle nastoupili domácí ve snaze něco vymyslet, ale hostující obrana v čele s brankářem Gutkaisem jim to nedovolila. V 82. minutě dali hosté branku, tu ale pro údajný ofsajd rozhodčí neuznali. Brniště se už potom ubránilo a připsalo si důležité tři body.
Branka: vlastní. Rozhodčí: Hrbáček. Diváků: 60.

Bukovany B – Okna 1:3 (0:3)
Okenští si výhru zajistili už v I. poločase. Branky: Fertig – Zeman 2, Doleček. Rozhodčí: Řezáč.

Noviny – Dubnice 1:2 (1:2)
Domácí se dostali do vedení po 15 minutách hry ze standardní situace, následovaly dvě hrubky a stav se otočil: Dubničtí se dostali do vedení 2:1. Novinští poté zahodili několik vyložených šancí, nastřelili břevno, ale branku vstřelit nedokázali, a tak všechny body si odvezla Dubnice. Branky: za domácí Opelt, za hosty Červinka 2. Rozhodčí Mengr.

Sosnová – Lindava 0:1 (0:0)
První poločas byl hodně vyrovnaný. Po obrátce se Lindava zlepšila a zaslouženě o jednu branku vyhrála. Rozhodčí: Folk. Diváků: 40.

Cvikov B – Doksy B 4:5 (3:3)
Cvikovská rezerva se musela obejít bez několika klíčových hráčů, hlavně bez brankáře, a tak musel do brány střední záložník Roman Kuběj. A už v 6. minutě hosté vedli. O šest minut později bylo srovnáno, ve 22. utekl domácí Rokoš, dokský gólman ho musel faulovat a následoval pokutový kop, který proměnil Kotěborský P. - 2:1.

Ve 27. minutě si vzal na půlce míč hostující Líbal a dalekonosnou střelou překvapil cvikovského „brankáře“ – 2:2. Ve 35. hosté přečíslili obranu domácích – 2:3. Ve 43. min. domácí Kalina utekl všem a podruhé skóroval - 3:3. V 52. min. domácí kopali penaltu a Kalina završil svůj hattrick - 4:3. V 60. min. hosté vyrovnali na 4:4. V 87. minutě dali poslední gól zápasu hosté, a tím si ze Cvikova odvezli plný bodový měšec.

Branky: Kalina 3, Kotěborský P. – Líbal, David, Vítek, Hliňák, Zoubek. Rozhodčí: Král.
Sestava domácí rezervy: Kuběj R. - Houžvička F., Jankech, Beneš, Žák (Novotný) - Rokoš (Pohorský), Kotěborský P. (Houžvička P.), Waldhauser, Nýdrle - Kalina, Kotěborský T.

Sloup – Holany 3:3 (2:1)
Nováček ze Sloupu byl po většinu utkání aktivnější, ale dlouhodobě se potýká s přesnou koncovkou. Branky: Jerič 2, Ryvora – Sýkora 2, Hájek. Rozhodčí: Bahník.
Sestava Sloupu: Vorlík – Dostál, Šup, Lidmila, Synek, Ryvora, Vik, Jerič, Líbal, Kočí, Volff (Kašpar, Gunter).

Žandov – Loko Č. Lípa B 1:4.

Tabulka III. třídy

Tabulka III. třídy OP Česká Lípa.