I letos máte možnost vyhrát zajímavé ceny. Nejlepší hráč celkového pořadí se může těšit na luxusní sadu nářadí. Druhý nejúspěšnější soutěžící získá poukázku v hodnotě 1000 Kč od sponzora naší soutěže – sázkové kanceláře Fortuna, třetí v pořadí obdrží fotbalový míč.

Odměněni budou tradičně i vítězové jednotlivých kol, pro které je připraveno tradiční pamětní tričko a sázková poukázka Fortuny v hodnotě 100 Kč.
Fortuna liga začíná úvodním kolem o víkendu 15. a 16. srpna. Kupon se zápasy pro první dějství je otištěn dnes. Celkového vítěze budeme znát po třináctém kole, jež je na programu o víkendu 31. října a 1. listopadu.

Jak tipovat?

Pomocí hlasovacího kuponu, který najdete na stránkách Deníku a doručíte na adresu: Českolipský deník, 470 01 Č. Lípa, ul. Mariánská 216, nebo do sběrných schránek Fortuna ligy Deníku. Obálku se soutěžním kuponem zřetelně označte slovy „Fortuna liga“.

Na internetu www.denik.cz nebo www.fortunaliga.cz (vyhledejte Deník a tipujte). První hlasování pouze na kuponu! Pokud hráč tipuje poprvé, napíše do kolonky pro identifikační číslo velké písmeno N a vyplní jen své číselné heslo a ostatní údaje (jméno, příjmení, adresu, telefon, popř. e-mailovou adresu). Heslo si hráč určí sám při vstupu do hry jako kombinaci libovolných čtyř číslic od 0 do 9, například 0123. Startovní číslo hráči přiděluje při vstupu do soutěže redakce.

Každou středu otiskneme pořadí všech soutěžících. V seznamu zjistí nový hráč své startovní číslo, které v dalším průběhu hry již sám vpisuje do kuponu nebo je uvádí při hlasování na internetu. Každý hráč může tipovat v jednom kole pouze jednou.

Bodování?

Kupon obsahuje deset zápasů, které se hrají o následujícím víkendu. Tipující u každého z nich napíše 0, 1 nebo 2, podle toho, jak odhaduje výsledek utkání v základní hrací době (1= vítězství domácích, 0= remíza, 2= vítězství hostů). Dvojtipy jsou nepřípustné.

Dále hráč vyplní Supertrefu, která rozhoduje při určování vítěze kola a pořadí při rovnosti bodů. Zde soutěžící uvede celkový počet branek, který podle jeho mínění padne v uvedených 10 zápasech.

Za každý správný tip soutěžící získává 2 body, za chybný naopak jeden bod ztrácí, tzn., že maximum je 20 bodů, minimum –10 bodů.
Vítězem daného kola se stává hráč s nejvyšším počtem získaných bodů.