Plnou parou vpřed jede českolipská Lokomotiva. O tom, že je těžké ji zastavit, se přesvědčili fotbalisté Lindavy, kteří podlehli svěřencům Jiřího Barvíře 1:5. „Musím ale uznat, že hosté předvedli sympatický výkon a že patří v této soutěži k těm lepším týmům,“ řekl českolipský kouč, jehož mužstvo má před posledním podzimním kolem jistotu, že přezimuje na první příčce.
Sedmibrankový debakl si odvezly Blíževedly ze Zahrádek a nečekala se vysoká porážka ambiciózní rezervy Doks od Dynama Kunratice.
Dubnice – Tuhaň 3:1 (2:1)
Na těžkém, rozbahněném terénu uklidnil domácí hráče až třetí gól v samém závěru utkání. Branky: Drešer 2, Závodský Jakub – Šesták. Rozhodčí Král, diváků 35.
Okna – SK Sosnová 0:1 (0:0)
Podprůměrnému zápasu by více slušela remíza, jenže s tou se nesmířil nestárnoucí kanonýr Konečný, který dal jedinou branku v 78. minutě. Výborně řídil rozhodčí Eliáš.
Zahrádky – Blíževedly 7:0 (4:0)
Domácí se v úvodních 30 minutách nemohli střelecky prosadit, až poté zaúřadoval dvěma góly Pilař a hosté se položili. Branky: Chladík L. 3, Pilař 2, Grobarčík 2. Rozhodčí Poppr. ČK 0:1.
Loko Č. Lípa – Lindava 5:1 (2:1)
Deset gólů během posledních dvou zápasů svědčí o nesporných kvalitách českolipské „Bžundy“. Branky: Tíma Milan 2, Černý, Denk, Pelc – Kraus (PK). Rozhodčí Kapoun.
Kunratice – Doksy B 5:2 (1:1)
Dynamo šlo od začátku za vítězstvím a zaplněná Caius aréna mu na konci zápasu zaslouženě aplaudovala. Branky: Malý 2, Zet T., Andrle, Pyroh - Líbal Vl., Salač. Rozhodčí Otčenášek, diváků 80.
Dobranov – Zákupy 2:2 (2:2)
Oba soupeři nastoupili v nekompletních sestavách, a tak je remíza zasloužená. Branky Dobranova: Židlický, Hradecký. Rozhodčí Mengr. ČK 1:1, diváků 70.
FK Sosnová – Polevsko 2:2 (1:1)
Domácí doplatili na neproměňování šancí, o čemž svědčí spálené tutovky K. Ritschela nebo M. Jelínka, ale dělba bodů je spravedlivá. Branky Ritschel K., Dvořák Rozhodčí Řezáč řídil celé utkání bezchybně.

Další zprávy z regionu najdete zde