V dalším kole krajské fotbalové soutěže I. B třídy se na městském stadionu v České Lípě sehrálo okresní derby mezi domácím B–mužstvem a Starými Splavy.
FK Česká Lípa B - Staré Splavy 1:2 (0:2)
Úvod zápasu českolipské rezervě nevyšel dle jejich představ, již v 15. minutě si srazil míč do vlastní branky Vokoun a hosté šli do vedení – 0:1. O pět minut později domácí obrana zaspala, čehož využil Chlumecký k postupu na branku, Vokoun jej stačil doběhnout, ale jeho střelu si opět srazil do vlastní sítě – 0:2. Poté mohla Lípa skóre srovnat, ale Vokoun, Fulier i Horáček své šance neproměnili, a tak poločas skončil 0:2.
Do druhé půle vstoupila rezerva s odhodláním, že výsledek zvrátí na svoji stranu a měla k tomu řadu příležitostí. Jenže tentokrát neměli nabito ostrými. Domácí hosty prakticky k ničemu nepustili, hlavně poté, co byl v 79. minutě vyloučen Zdich. Nejprve neproměnil svoji gólovou hlavu Miloš Soukup, když z malého vápna poslal míč do náruče gólmana Halgaše. Poté mohl skórovat Fulier, ale Halgaš byl na místě. Stejně se vedlo i paliči šancí Horáčkovi. Snížení se domácí dočkali v 72. minutě z penaltového kopu, kdy Horáčka zfauloval gólman Halgaš a Fulier penaltu bezpečně proměnil. V závěru utkání se Lípa snažila o srovnání skóre, ale zklamala ji koncovka.
Branky: 15. vlastní, 20. Chlumecký – 72. Fulier (PK). Rozhodčí Nádeník, ŽK 2:7, ČK 0:1, diváků 190.
FK Česká Lípa B: Pavlíček – Zelinka D., Zelinka L., Vokoun, Král (70. Dušánek) – Hajdo (46. Mikysa), Soukup M., Koštial, Soukup P. (70. Hlaváč) – Horáček, Fulier. Trenér Josef Řezáč.
Staré Splavy: Halgaš – Kadlec, Jelínek, Vidner, Vovčuk, Zdich, Durdil, Chlumecký, Habel, Balvín, Jandač (Treutner). Trenér Kamil Šourek.

Další zprávy z regionu najdete zde